Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml

4 esențiale pentru vară + video

La 1 iunie începe vara cu adevărat, așa că ne pregătim pentru sezonul cald și vin să vă recomand câteva produse esențiale pentru acest sezon, urmând să mai public un articol pe aceeași temă mai târziu. O piele frumoasă este cel mai important aspect în sezonul cald, așa că, azi vă prezint produsele de bază.


Epilarea este un pas foarte important pentru că așa scăpăm de părul nedorit de pe picioare, brațe și alte locuri de pe corp. Pentru o stare de bine trebuie să ne simțim bine în pielea noastră. 

Benzile depilatoare de la Balea sunt printre cele mai bune benzi cu ceară rece folosite până acum. Nu am încercat noile benzi depilatoare de la Farmec și de la Elmiplant, dar sunt mai calitative decât variantele vechi românești. Se pot încălzi între palme, deși eu nu reușesc, așa că eu le pun la încălzit pe calorifer – iarna și pe aburi – vara. Nu am îndrăznit să le pun în cuptorul cu microunde. Elimină foarte bine părul nedorit, îl smulge de la mic la mare și nu irită pielea. Eu am încercat doar varianta pentru corp.

După ce am scăpat de părul nedorit, este timpul să aplicăm o cremă hidratantă mai deosebită pentru a crea un aspect frumos al pielii și eu recomand cremă nutritivă strălucitoare din gama Gerovital Happiness.


Pentru ten trebuie neapărat să ne protejăm de razele nocive ale soarelui iar crema cu efect anti-strălucire nuanțatoare de la La Roche Posay cu SPF 50.

Să nu uităm de hidratare! Așa cum trebuie să bem apă cât mai mult posibil ca să ajungem către 2 litri pe zi, și tenul și pielea expusă la soare are nevoie de hidratare din exterior. Țineți în geantă un tub de apă minerală naturală sub formă de spray de la Elmiplant pentru a vă hidrata tenul, decolteul, mâinile și picioarele expuse la soare.

Acestea sunt produsele pe care vi le recomand azi, produse pe care eu le folosesc cu drag pentru că îmi plac foarte mult.

Ați folosit careva dintre aceste produse?
  

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?