Un mic dejun dulce și bun

Un mic dejun dulce și bun

Cele care mă urmăriți pe Instagram, Facebook sau Snapchat cred că știți deja că unul dintre meniurile mele preferate pentru mic dejun este cel format din lapte și cerealele Musli Mix fără zahăr de la Solaris.

Le-am mai amintit, dar astăzi am hotărât să le dedic un articol pentru că în viața mea chiar au un loc bine păstrat.

Cerealele Musli Mix fără zahăr de la Solari sunt un amestec de cereale format din fulgi de porumb fără zahăr, stafide, goji, caju, semințe de dovleac și semințe de floarea soarelui. Produsul conține gluten.

Așa cum am precizat, nu conține zahăr, dar prin compoziția sa este suficient de dulce pentru a putea înlocui o gustare dulce, pentru a da energie și bună dispoziție. Au un preț accesibil și se poate găsi în punguțe cu 3 gramaje diferite, iar cea mai mare varietate de produse o găsiți pe Vegis.ro.

Pachetul meu, cel din imagine, are 150 grame și îl folosesc de 3-4 ori, iar ca și valori nutriționale, pe 100 gr produs sunt 442kcal așa că pentru o porție se ajunge la aprox 150kcal plus câteva din lapte. Oferă sațietate și energie și se folosește în cantitate destul de mică. Le recomand cu încredere.


Voi ce fel de cereale folosiți la micul dejun?

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns