Săpun natural cu cătină Marillys – părerea mea

Săpun natural cu cătină Marillys – părerea mea


Săpunul natural cu cătină de la Marillys este un săpun solid extraordinar. Are o compoziție mai simplă, dar foarte curată la ingrediente. Are doar ingrediente naturale, este produs în condiții naturale și este un produs românesc.

Săpunul natural cu cătină Marillys este un săpun realizat manual, prin procedeul tradizional ”la rece” (fără a fi procesat în vreun fel) și conține ingrediente exclusiv naturale: ulei saponificat de măsline, de cocos și palmier, ulei de cătină, ulei de ricin, ceară de albine și ulei esențial de melissa.

Conține 100 g, are valabilitate 12 luni de la deschidere, se păstrează la loc uscat și răcorosși este fabricat în județul Maramureș.

Părerea mea

Este un săpun natural extraordinar și îmi este foarte folositor, mai ales acum, când sufăr de o afecțiune a pielii și nu suport nici un produs care conține parfum și alți aditivi artificiali. Afecțiune despre care am să vă mai scriu, după ce mai testez și alte produse.

Are un miros foarte subtil de melissa, mirosul ei natural, este un săpun solid dar care este foarte blând și fin pe piele. Îl folosesc cu drag ți îl recomand cu încredere.

Detalii găsiți pe site-ul producătorului www.marillys.ro
Ce părere aveți despre săpunurile naturale?

 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 320 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns