O parte din rutina mea de dimineață + câteva păreri

O parte din rutina mea de dimineață + câteva păreri

Nu v-am arătat de mult produsele din rutina mea de dimineață și de curând, am câteva produse noi, cum sunt cele pentru îngrijirea tenului și vreau să împărtășesc cu voi câteva din părerile mele.

Deodorantul Dove sub formă de spray, varianta gofresh l-am cumpărat recent pentru că am vrut să încerc și un spray Dove după ce am folosit deodorantul stick tot de la ei.

Crema de ochi Hyaluronic 3D de la Elmiplant am cumpărat-o luna trecută și de-atunci o folosesc în fiecare zi, cel puțin dimineața. Vă spuneam că m-am panicat când am văzut că îmi apar linii fine tot mai multe în jurul ochilor, așa că mi-am cumpărat această cremă care este destinată persoanelor de vârsta mea.

Despre balsamul de buze Labello v-am spus într-un clip pe Youtube și anume, faptul că seamănă foarte bine la ambalaj și compoziție cu balsamul de buze Essential de la Nivea, că este fabricat de aceeași companie care produse balsamul Essential de la Nivea, dar această variantă de Labello are o consistență mai cremoasă și nu se topește așa ușor cum era varianta cu numele de Nivea. Îmi place mai mult acest balsam decât cel de la Nivea cu ambalaj asemănător.

Intenționat am lăsat la urmă două produse tare dragi mie. Crema de față cu SPF 50 de la La Roche-Posay este cea mai nouă descoperire și iubire în materie de produse cu fotoprotecție. O iubesc! Chair dacă la prima impresie dă senzația de produs cremos greu de intins, totuși se întinde bine, protejează foarte bine – ceea ce e chiar important – și rezistă foarte bine pe net. Nu necesită fixare cu pudră ca și în cazul altor produse din aceeași clasă, dar, atenție la pozele cu bliț.

Ultimul și cel mai folosit dintre produsele din imagine, este crema remodelatoare pentru corp de la Elmiplant. Îmi plac foarte mult mirosul și textura proaspătă, se întinde bine, catifelează pielea și o tonifică. Îmi place mult și o recomand cu drag.

Ați folosit careva dintre aceste produse?

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns