Între NEGRU și ALB

Între NEGRU și ALB

Nu știu cum sunteți voi, dar eu iubesc foarte mult revistele „glossy”. Sunt una dintre pasiunile mele de când eram prin liceu. Chiar dacă ai mei mă tot criticau că-mi cheltuiesc banii pe reviste care, ziceau ei, oricum ajung la foc, nu am putut să mă abțin sub nici o formă de la a mai cumpăra reviste lună de lună. Între timp, ai mei au încercat să ardă câteva dintre ele și mare,mi-a fost bucuria când am văzut că nu ard. De-atunci au lasat-o mai moale, deși, de fiecare dată când aveau ocazia, îmi aminteau că am aruncat banii degeaba.

Despre ritualul meu de dimineața, am mai scris pe blog, și totdeauna am inclus câte o revistă glossy, o cafea cu lapte și ceva dulce. Sunt pasiunile mele, sunt cele care mă bine dispun și cele care îmi fac viața mai frumoasă.

Ca să vedeți legătura dintre reviste și cafea, trebuie să vă spun că, sortimentul de cafea folosit astăzi, varianta Black and White de la Tchibo, l-am găsit tot în revistele mele preferate. Și pentru că am cumpărat două reviste și în fiecare era un pachet de cafea Tchibo, am hotărât să vă spun părerea mea despre ea.

Eu am ales să folosesc „varianta White” adică cea cu lapte, pentru că așa o beau eu de obicei, plus două cubulețe de zahăr brun.

Tchibo Black and White este o cafea naturală destul de puternică, aromată foarte frumos cu o aromă elegantă de cafea (nu industrială cum sunt altele), nu are gustul amar de la prăjit cum au altele. Este aromată, mai dulce, puternică și elegantă.

Cu singuranță va ajunge una dintre mărcile mele preferate de cafea și deja am trecut-o pe lista de cumpărături.

Voi ce marcă de cafea folosiți?

 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 313 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns