Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Inkey List PHA toner 100ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad

Favoritele lunii Aprilie 2016 + video

A mai trecut o lună din calendar și eu revin cu lista celor mai folosite și iubite produse din luna Aprilie. Deși am publicat un clip video cu produsele favorite, vreau să vi le arăt și în câteva imagini mai jos, după care, puteți viziona clipul amintit.

Dacă în articolul cu cele 5 produse esențiale de primăvară vă arătam cum îmi pregătesc tenul dimineața, în acest articol vă spun cu ce produse încep rutina mea seara.

Când ajung acasă de la serviciu sau de pe la cumpărături, primul lucru pe care îl fac, este să mă demachiez. În luna Aprilie am folosit pentru demachierea de seară, apa micelară de la Gerovital, gama H3 Derma+, varianta pentru ten sensibil. Această apă micelară curăța și demachiază tenul foarte bine, nu-mi irită tenul sau ochii, dar puțin deshidratează.

Urmează apoi curățarea propriu-zisă cu gelul de curățare Purity de la Philosophy, pe care îl iubesc foarte mult. Curăță tenul super bine, dizolvă urmele de machiaj, este blând dar curăță bine și nu usucă tenul deloc. 

Apoi obișnuiam să aplic crema de noapte Hope in a Jar, varianta hidratantă intens retexturizantă, de la Philosophy care are o textură fixă, mai densă și puțin mai grasă. Este foarte hidratantă și este un fel de mască cu care dormi peste noapte. Pe dimineață tenul este hidratant, dar nu gras și foarte fin și elastic.


Dimineața, după ce urmez rutina produselor prezentate în articolul mai sus amintit, aplic crema de zi Hope in a Jar, varianta hidratantă de înaintă performanță pentru toate tipurile de ten, tot de la Philosophy, care se absoarbe extra repede în piele, o hidratează în profunzime și o lasă moale, fină și hidratată.

În Aprilie am folosit foarte mult fondul de ten Wake me up de la Rimmel London, nuanșa 100 Ivory și îmi place foarte mult. Se aplică foarte ușor, are o acoperire medie numai bună pentru uzul zilnic, nu încarcă tenul și se simte foarte ușor pe ten. 

Ca și fard de obraz, în luna Aprilie, l-am folosit pe cel de la Astor SkinMatch , nuanța 001 Rosy Pink, care îmi place mult cum îmi evidențiază pomeții și îmi conturează tennul.

Am folosit și încă folosesc rimelul Wake me up de la Rimmel London care îmi place mult pentru periuța lui și că dă volum genelor. Trebuie doar să fiu puțin atentă până se usucă ca să nu mi se transfere pe pleoapa superioară.

Rujul drag mie în luna Aprilie și pe care încă îl folosesc, este 201 My Amazing Fuchsia de la Miss Sporty, gama My BFF Lipstick. Are o culoare veselă și frumoasă, o rezistentă medie și se simte plăcut pe buze. Se transferă pe pahare sau mâncare, dar de obicei îl aplic la când ies din casă și rezistă câteva ore până voi mânca din nou.

Găsiți mai jos clipul în care vă prezint video produsele favorite, iar mai jos găsiți lista produselor și link-urile unde pot fi găsite.

Produsele menționate:

Purity Gel de curățare – http://goo.gl/LJRmbT
Cremă de zi Hope in a Jar – http://goo.gl/GRqH4l
Crema de noapte Hpe in a jar – http://goo.gl/B6odKK
Gerovital H3 Derma+ Apa micelară – http://goo.gl/w4XKHR
Astor blush 001 Rosy Pink – http://bit.ly/1VZfxi2
Maybelline Brow satin – http://bit.ly/1TlvOYK
Rimmel London rimel Wake me up – http://bit.ly/1VZfFOx
Miss Sporty ruj 201 – http://bit.ly/1TlvY25


Ați folosit vreun produs dintre cele preferate de mine?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?