Cumpărături Sephora.ro

Cumpărături Sephora.ro

Locuiesc într-un oraș unde nu există magazin Sephora fizic, așa că deschiderea magazinului online sephora.ro a fost o mare bucurie.

Prima comandă a fost doar un test pentru că aveau transport gratuit, iar acum am plasat o nouă comandă, tot pentru că aveau transport gratuit.

Voi știți că pe mine mă pasionează îngrijirea tenului și îngrijirea pielii în general, așa că am profitat de o nouă campanie cu „transport gratuit” și mi-am luat două măști pentru curățarea tenului, un cubuleț cu lapte de corp și două cuburi efervescente colorate. 

Lacul de unghii a fost cadoul oferit de cei de la Sephora pentru că m-am abonat la ei și pentru că mi-am făcut card de fidelitate, iar nuanța pe care am ales-o, este nuanța mea perfectă de mov-roz pentru primăvară.

Am mai primit două mostre de parfum și o mostra cu 3 variante de fard de pleoape.

Cu detalii despre produse voi reveni după ce le voi folosi, între timp vroiam doar să vă arăt că se pot comanda și doar câteva produse ieftine și sunt la fel de ospitalieri.

Pe toate produsele cumpărate am plătit 35 lei, transportul a fost gratuit și am primit produse gratuite în valoare de aprox 30-40 lei.

Voi ce ați comandat de pe sephora.ro?

 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns