Cremă deodorantă hidratantă pentru picioare – Gerovital – review

Cremă deodorantă hidratantă pentru picioare – Gerovital – review

Am tot pomenit-o la mine pe blog în câteva articole la rând, așa că acum, i-a venit momentul când ne ocupăm doar de această cremă pentru picioare de la Gerovital.

Crema deodorantă hidratantă pentru picioare de la Gerovital Happiness este o cremă revigorantă pentru picioare care conține principii active dezodorizante (luptă împotriva transpirației) și alte ingrediente care hidratantează și refac pielea uscată al călcâielor, așa cum sunt pantenolul și extractul de caise, iar la final extractul de Ginger (ghimbir) care decongestionează și relaxazează.

În primul rând miroase super bine, a caise, apoi se absoarbe repede în piele  fără să lase peliculă grasă și neplăcută. Se simte foarte plăcut, lasă pielea fină, hidratată și moale. Prin masaj cu această minunată cremă și datorită compoziției, stimulează circulația sângelui și crează acel efect de picioare ușoare. Mai dă o senzație de răcoare interesantă, care l-a început mi s-a părut ciudată, dar apoi mi-a plăcut foarte mult. 

Mai ales pe perioada verii, cred că este un produs de încercat și de ținut la îndemână.

Pentru că eu nu am probleme cu transpirația picioarelor acum, nu pot să vă spun dacă influențează într-un fel sau altul transpirația la nivelul picioarelor, pot totuși să vă spun că după ce am folosit-o câteva seri la rând, nu am mai simțit ac-el miros specific când folosesc șosete de ”naylon” la serviciu 8-10 ore.

Ca și o concluzie, această cremă se absoarbe repede, lasă pielea fină și hidratată și ajută la ameliorarea senzației de picioare grele.

O găsiți în magazinul online farmec (aici) sau pe 1001cosmetice (aici).

Voi ce creme pentru picioare folosiți?

 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 319 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns