Câteva cuvinte…

Câteva cuvinte…


Se pare că, din nou, viața îmi arată ca are croită pentru mine o altă cale decât cea pe care am crezut-o eu. Pornind de la lucruri mărunte, cum este și camera mea foto care nu vrea să focuseze (și voi face o pauză de la publicat clipuri) și până la multe altele mai mari și late.

Astăzi am doar câteva cuvinte pentru voi, așa ca și într-o duminică dimineața când te trezești mult prea devreme și nu ai nici un plan pentru că nu ai nimic planificat pentru acea oră. Lângă o cafea bună, caldă, cu spumă de lapte, revin la vechiul obicei de a răsfoi cu drag una dintre revistele mele preferate, în timp ce mi se usucă pe unghii cea mai frumoasă culoare de mov-rozuliu care poate exista.

Este lacul de unghii de la Sephora, dacă tot l-am pomenit, nuanța Lilac fantasy. Articolul de azi nu este o descriere de produse, așa că nu am să intru în detalii. Mai am lângă mine și crema de mâini de la L’Occitane și o folosesc doar în momente ca acestea, când mă răsfăț.

Iubesc diminețile de primăvară-vară când soarele răsare înaintea mea și când mă trezesc înainte să sune alarma. Atunci când e liniște afară și se aud doar păsările, câțiva pași pe trotuar și liniștea… liniștea dimineții.

Ahh… ce mult îmi place!

Acesta este momentul meu favorit din ritualul meu de dimineață. Al vostru care este?

Paște fericit!

 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 313 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns