Apidermin lejer – tonic cu ceai verde și lăptișor de matcă – părerea mea

Apidermin lejer – tonic cu ceai verde și lăptișor de matcă – părerea mea


Astăzi vin cu un nou produs românesc, unul care nu este prea cunoscut dar, care are proprietăți și efecte minunate.


Astăzi vorbim despre loțiunea tonică hidratantă de la Apidermin, creată de Complex Apicol Vecelaslav Harnaj.

Loțiunea tonică hidrantantă Apidermin lejer este singura loțiune tonică, încercată de mine până acum, care nu conține alcool și are o compoziție minunată și curată. Ea conține extract din frunze de ceai verde și lăptișor de matcă, ambele obținute din surse naturale. Este special concepută pentru tenul normal sau mixt

Extractul de frunze de ceai verde are un efect astringent care va micșora porii și este un antioxidant puternic, efect complectat de lăptișorul de matcă care stimulează regenerarea celulelor pielii.

O recomandare foarte utilă de pe ambalaj precizează ca mod de folosire, aplicarea unei cantități de tonic pe o dischetă demachiantă și apoi să masăm fața în sens contrar formării ridurilor. 

Produsul conține 150 ml, nu este testat pe animale, este produs în România și se păstrează între 5-25 grade Celsius.

Părerea mea

Loțiunea tonică Apidermin lejer este un tonic foarte util, foarte bun, nu irită tenul, nu ustură, nu usucă pielea. Chiar închide porii și tonifică tenul așa cum promite. După câteva zile de folosire am putut observa că tenul meu are o strălucire aparte și porii nu sunt așa vizibili.

Apreciez faptul că eticheta produsul are toate informațiile necesare utilizării și păstrării produsului. În domeniul farmaceutic, precizarea exactă pentru folosirea unui produs și condițiile de păstrare sunt pași obligatorii, așa că apreciez suplimentar produsele care au scrise aceste informații chiar pe ambalaj și mai apreciez faptul că nu este testat pe animale.

Tonicul poate fi găsit în unele magazine sau online îl găsiți aici la 11 lei, sau mai multe produse marca Apidermin aici.

Ați încercat această loțiune tonică?

 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns