Apa micelară Gerovital H3 Derma+ – părerea mea

Apa micelară Gerovital H3 Derma+ – părerea mea

Apa micelară Gerovital H3 Derma+ este o apă micelară demachiantă dedicată tenului sensibil, care face parte din gama de produse Derma+, o gamă special creată de specialiștii Gerovital pentru tenul cu nevoi speciale. Gama este una cu produse dermato-cosmetice creată pentru a trata câteva nevoi deosebite ale tenului. Are o compoziție foarte asemănătoare cu compoziția lacrimilor.


Are o compoziție chimică deosebită, care absoarbe excesul de sebum împreună cu machiajul și impuritățile de la nivelul tenului, fără să agreseze pielea.


Părerea mea
Apa micelară Gerovital H3 Derma+ este o apă micelară care îmi place pentru faptul că demachiază foarte bine, demachiază în profunzime și curăță toate urmele de machiaj, chiar și cel al ochilor. Nu îndepărtează machiajul rezistent la apă la nivelul ochilor, nevoie care au acoperit-o cu un demachiant bifazic conceput special pentru ochi.

Nu usucă tenul, dar îl lasă fără nici un fel de grăsime, așa că eu simt nevoia de a mă limpezi cu apă după fiecare folosire și apoi aplic o cremă de față zi/noapte pe tenul curat și o cremă pentru ochi.

Chiar îmi place cum curăță tenul și din același motiv am ales-o ca și produs favorit în luna Aprilie – articol și video aici.

Are un preț accesibil comparativ cu alte ape micelare dermato-cosmetice și chiar vă recomand să o încercați.

Toată gama de produse Derma+ poate fi găsită doar în farmacii, unde veți găsi și această apă micelară, sau mai pot fi cumpărate de pe site-ul Farmec aici.

Ați încercat această apă micelară?

Vă place sau nu? 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns