Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Inkey List PHA toner 100ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials

Rutina de după amiază – 5 într-o săptămână #15

Când ajung acasă de la serviciu, îmi place să-mi curăț tenul și să-l hidratez, indiferent că urmează să mai ies din casă sau nu. Îmi place mult acea senzație de ten curat și hidratat.

Aceasta nu e rutina de seara, este doar rutina de după amiază dacă hotărăsc să stau în casă, atunci aplic această cremă de noapte care nu are factor de protecție. Dacă hotărăsc să ies din casă, voi aplica din nou crema de zi care are și protecție solară și chiar crema cu foto protecție ridică despre care v-am spus într-un articol anterior.

Primul lucru pe care îl fac, este să îmi demachiez tenul. Dacă nu port machiaj rezistent la apă, folosesc doar apa micelară pentru a-mi curăța tenul de machiaj și iubesc să folosesc această apă micelară pentru ten sensibil de la Ziaja – Sensitive. Este blândă, nu usucă tenul, se simte confortabil și curăță destul de bine.

Apoi îmi curăț tenul în profunzime, de toate impuritățile și grăsimea acumulată peste zi, cu gelul exfoliant zilnic de la Elmiplant pe care îl iubesc de mulți ani și despre care am mai scris pe blog.

Când tenul este curat aplic crema de ochi pentru a opri formarea liniilor fine pentru care sunt super supărată pe mine pentru că nu le-am îngrijit mai devreme. Folosesc crema Hyaluronic 3D pentru ochi, pentru că am observat că are efect vizibil la mine. Este ușoară, se absoarbe bine în piele și, de când o folosesc, liniile nu se mai văd chiar așa de rău.

Aplic și crema pentru noapte din aceeasi gamă Hyaluronic 3D de la Elmiplant, pe care o iubesc foarte mult. Deși o am doar de câteva zile – o săptămână – este foarte confortabilă pe ten, hidratează în profunzime și se absoarbe super repede.

După ce mânânc ceva, trebuie neapărat să-mi spăl dinții pentru că e mult de azi-dimineață, așa că folosesc noua mea pastă de dinți medicinală – cea de la Ziaja, care curăță foarte bine, lasă dinți mai albă și nu e prea mentolată.

Ați folosit careva dintre produsele menționate de mine?

Ce produse mai folosiți voi?




 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?