Produse esențiale de primăvară pentru corp – 5 într-o săptămână #14

Produse esențiale de primăvară pentru corp – 5 într-o săptămână #14

Dacă acum două săptămâni, vă arătam care sunt alegerile mele în materie de produse pentru îngrijirea tenului pe perioada primăverii, vin astăzi vă arăt care sunt produsele pentru îngrijirea corpului esențiale pentru primăvară.

Sunt zile chiar calde când ne permitem să purtăm un tricou, o fustiță și nu vrem să etalăm pielea „albă ca brânza” așa că un produs important este loțiunea autobronzantă. Eu o am de anul trecut pe cea de a Balea care poate fi folosită atât pe corp cât și pe față și îmi place foarte mult. Eu o folosesc seara după duș și exfoliere și dimineața fac din nou un duș pentru a spăla excesul de cremă. Se întinde bine, nu pătează hainele, nu am avut probleme cu ea. Doar mirosul e unul mai ciudat, specific cremelor autobronzante, dar este o cremă naturală și eficientă așa că pot trece peste acest aspect.

Crema de mâini este nelipsită. Am avut chiar o provocare pe blog aici,  pe Instagram și Facebook și vă provocam să-mi spuneți ce cremă de mâini aveți pe birou. Am mai avut această cremă SOS de la Elmiplant, în iarnă, și am decis să o recumpăr pentru că este hrănitoare și foarte hidratantă.

Despre uleiul de la Macadamia Natural astăzi vă voi spune că este chiar minunat și merită toți banii și voi reveni cu un articol dedicat acestui produs. Chiar hrănește firul de păr fără să-l încarce, are miros superb și oferă o strălucire frumoasă părului.

Crema deodorantă hidrantantă pentru picioare de la Gerovital am prezentat-o deja într-un articol pe blog și revin cu o părere scurtă, anume că este o cremă care hidratează pielea picioarelor și a călcâielor fără să lase peliculă grasă, iar prin masaj dă o senzație de ușurare a picioarelor obosite. O recomand cu mare drag.

Lacul de unghii mov 558 de la Rimmel London este iubirea mea din această primăvară. A fost culoarea pe care am purtat-o cel mai mult. Este superbă, primăvăratică, rezistă bine și se aplică ușor.
Ați folosit careva dintre aceste produse?

Voi ce produse pentru primăvară folosiți?

 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns