Parusan și Aspasia – tratamente împotriva căderii părului

Parusan și Aspasia – tratamente împotriva căderii păruluiÎn general doamnele au tendința să piardă mai multe fire de păr, aleatoriu de pe scap și atunci se trage un semnal de alarmă. Dacă vă confruntați cu așa ceva, este bine de știut că există o cauză internă care duce la acest proces de pierdere a părului. Indiferent că vă cade părul doar în anumite locuri sau pur și simplu cade mai mult decât în mod obișnuit, trebuie să luăm în serios acest lucru.

Pentru a trata atât cauza cât și efectul, adică pentru a ne trata și din interior și din exterior, cei de la Zdrovit au creat o gamă întreagă în acest sens.

Despre Aspasia

Pentru început au creat tabletele de Aspasia sub 40 ani și Aspasia peste 40 ani, care au componente puțin diferite și adaptate nevoilor femeilor cu o anumită vârstă, despre care am scris aici (link).

Parusan și Aspasia - tratamente împotriva căderii păruluiParusan și Aspasia - tratamente împotriva căderii părului

Dacă anii trecuți cei de la Zdrovit au creat tabletele mai sus amintite, acum vin cu o altă noutate și anume, două produse pentru îngrijirea externă a firului de păr și pentru a ajuta împotriva căderii părului, din exterior.

Despre Parusan

Gama se numește PARUSAN și cuprinde un șampon și un tonic, ambele sunt special create ca tratament împotriva căderii părului. Sunt destinate în principiu (dar nu numai) femeilor care se confruntă cu pierderile masive de fire de păr.

Efecte:

-stimulează circulația la nivelul scalpului

-favorizează hrănirea pielii capului cu substanțe nutritive

-oprește căderea părului și accelerează faza de creștere a părului

Parusan șampon stimulator, 200 ml

Folosire:

Samponul stimulator se aplica pe scalp si se lasa sa actioneze asupra pielii capului timp de 2-3 minute, apoi se clateste cu o cantitate mare de apa.

Parusan tonic energizant, 200 ml

Folosire:

Tonicul energizant se aplica usor, dupa spalarea parului, prin masarea pielii capului. Nu se clateste, se lasa sa se usuce, iar parul poate fi coafat in mod obisnuit.

Părerea pacientelor

Am foarte multe paciente care au folosit aceste produse singure sau în diverse combinații. Sunt persoane care au folosit doar șamponul, altele au folosit doar tonicul. Totuși combinația ideală este formată din tabletele de Aspasia, șamponul și tonicul. Așa ajutăm și scalpul și rădăcina părului.

Pacientele care au folosit gama Parusan sau îm combinație cu tablete Aspasia, au avut rezultate foarte bune. În aproximativ două săptămâni căderea părului s-a rărit și numărul de fire pierdute a scăzut. În ultimul am, produsele Parusan sunt cele mai vândute produse împotriva căderii părului la femei. Încă sunt persoane care folosesc cu succes aceste produse.

Recomand cu încredere combinația Parusan și Aspasia, adaptate vârstei pacientei și rezultatele ar trebui să se vadă cam în două săptămâni de la începutul tratamentului.

Ați folosit vreunul dintre aceste produse?

Ce părere aveți despre ele?

Follow:

Distribuie:

6 Comments

 1. Anonim
  6 decembrie 2017 / 14:47

  Buna…..Am folosit samponul, tonicul si Aspazia sunt tare mulțumită de cum arata părul meu.

 2. Anonim
  5 decembrie 2017 / 23:01

  Buna.Ma confrunt si eu cu problema caderii parului.Zonele afectate sunt tamplele.Ar trebui sa consult un dermatolog ?

 3. Anonim
  27 noiembrie 2017 / 00:04

  Am născut în luna mai și începând din vara parul a început să cada dramatic. De la farmacie mi s-a recomandat aspasia dar din păcate nu a avut niciun efect.

  • 27 noiembrie 2017 / 00:16

   Bună! Daca Aspasia nu a avut efect, înseamnă că ai nevoie și de vitamine. Poți lua Elevit 3 chiar daca alăptezi pe lângă Aspasia, Parusan sau Ginseng fiole pentru păr.

 4. 16 septembrie 2017 / 15:20

  Buna ziua! Am folosit aspasia si m-a ajutat mult. voi incerca si parusan sa vad daca ma ajuta. multumesc.

  • Titilina Elena Alina
   25 noiembrie 2017 / 23:34

   Eu tocmai am inceput sa iau, astazi am luat prima tableta de Aspasia si sper din tot sufletul ca parul meu sa nu mai cada😢

Lasă un răspuns