Mai avem curajul să ne internăm în spitalele noastre?

Mai avem curajul să ne internăm în spitalele noastre?


N-am scris de mult timp, așa din suflet pe subiecte care nu implică produsele de frumusețe… dar uite că azi nu mă pot abține!


M-a revoltat atât de mult articolul pe care l-am citit mai devreme, încât nu pot sta cu mâinile în sân. Poate unele dintre voi ați auzit deja pe la știri, ei bine, eu nu am vreme de știri, așa că citesc foarte mult. Și ca să vezi, e bun și Google Now și îl folosesc aproape zilnic pentru a urmării știrile zilei. Așa am aflat despre ”apa chioară” care se folosește pentru a dezinfecta spitalele din România, și mai grav – aici intră sălile de operații, secțiile de arși și multe altele.

O bună bucată de vreme, s-a crezut că ”oamenii de știință” au creat vaccinuri speciale pentru a reduce numărul oamenilor de pe planetă. Asta nu se știe prea sigur, se poate că da, se poate că nu. Totuși, astăzi știm care este cea mai mare și cea mai apropiată armă de crimă în masă – dezinfectantul din spitale – adică ”apa chioară” folosită ca și dezinfectant.

Am ajuns în țara astă să ne chinuim și chiar să murim pe banii noștri!!! Se poate așa ceva?

Uite că se poate!

Aici aveți link-ul spre articolul la care fac referire și vă invit să-l citiți și apoi să-mi spuneți părerea voastră,mai jos, în căsuța cu comentarii.

Singura dorință este: Doamne dă să nu ajungem în spital!!!

 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns