Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Inkey List PHA toner 100ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml

Mai avem curajul să ne internăm în spitalele noastre?


N-am scris de mult timp, așa din suflet pe subiecte care nu implică produsele de frumusețe… dar uite că azi nu mă pot abține!


M-a revoltat atât de mult articolul pe care l-am citit mai devreme, încât nu pot sta cu mâinile în sân. Poate unele dintre voi ați auzit deja pe la știri, ei bine, eu nu am vreme de știri, așa că citesc foarte mult. Și ca să vezi, e bun și Google Now și îl folosesc aproape zilnic pentru a urmării știrile zilei. Așa am aflat despre ”apa chioară” care se folosește pentru a dezinfecta spitalele din România, și mai grav – aici intră sălile de operații, secțiile de arși și multe altele.

O bună bucată de vreme, s-a crezut că ”oamenii de știință” au creat vaccinuri speciale pentru a reduce numărul oamenilor de pe planetă. Asta nu se știe prea sigur, se poate că da, se poate că nu. Totuși, astăzi știm care este cea mai mare și cea mai apropiată armă de crimă în masă – dezinfectantul din spitale – adică ”apa chioară” folosită ca și dezinfectant.

Am ajuns în țara astă să ne chinuim și chiar să murim pe banii noștri!!! Se poate așa ceva?

Uite că se poate!

Aici aveți link-ul spre articolul la care fac referire și vă invit să-l citiți și apoi să-mi spuneți părerea voastră,mai jos, în căsuța cu comentarii.

Singura dorință este: Doamne dă să nu ajungem în spital!!!

 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?