Crema de pe biroul meu

Crema de pe biroul meu


Bună dimineața dragele mele!
Sper să începeți ziua cu o dimineață minunată, și în acest sens vreau să vă provoc puțin. Aș vrea să știu ce cremă aveți în acest moment pe biroul vostru?

Iar între timp, am să vă spun și eu ce cremă am pe birou. Este o cremă despre care am mai vorbit aici, dar vreau acum să o prezint altfel.


Fără să realizez, de o bună perioadă îmi place să am pe biroul meu această cremă cu mosc alb de la Tesori dOriente. În primul rând, faptul că este o cremă foarte hidratantă de o consistență delicată la atingere care se absoarbe foarte repede în piele, are și un miros relaxant și reconfortant, proaspăt și ușor parfumat, cum îi zic eu, a haine proaspăt spălate, mă face să o folosesc cu mare drag înainte de a mă pune la lucru.
Poate nu o să mă credeți, dar vă spun pe cuvânt, că și faptul că are un ambalaj argintiu, tip borcan, cu etichetă care mă duce cu gândul la substanțele din laboratorul de farmacie, mă fac să o tot readuc pe birou.

Crema Tesori d’Oriente – White Musk conține extract de mosc alb și aromă de ambră. Ambalajul are 300 ml și un termen de 12 luni de la deschidere. Poate fi găsit online aici sau în magazinele cu produse pentru frumusețe.

Acum, chiar sunt curioasă, ce cremă aveți în acest moment pe birou / noptieră și de ce vă place?

Aștept cu nerăbdare să citesc comentariile voastre!

Vă pup!

 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 319 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns