Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Inkey List PHA toner 100ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml

5 într-o săptămână #12 – de încercat săptămâna aceasta


A venit primăvara, așa că este timpul să scăpăm de hainele de iarnă și, evident, de produsele cosmetice pentru iarnă. Totul în jurul nostru reînvie și odată cu natura și tenul nostru se schimbă.


În fiecare sezon apar produse noi, bazate pe ultimele descoperiri sau pe baza ultimelor tendințe care sunt în vogă în sezonul respectiv, totuși, sunt produse care rămân vedetă datorită succesului din sezonul trecut. 

Așa vreau și eu să vă spun câteva cuvinte despre produsele vedetă sau în tendințe în acest început de primăvară. Pentru astăzi am ales 5 produse, urmând ca să vorbim într-o altă săptămână despre alte produse.


1. Ca să încep cu cea mai mare vedetă, trebuie să vă spun că iubesc foarte mult CC Cream-ul varianta Light din gama Gerovital Happiness, despre care am scris un review pe blog aici și am prezentat-o în acest video.

Doar să ne reamintim, vă voi spune din nou care este părerea mea despre ea, bazându-mă pe faptul că am folosit-o de câteva ori chiar săptămâna care se sfârșește.
Gerovital Happiness CC Cream este o cremă nuanțatoare care uniformizează culoarea tenului, are o acoperire medie a imperfecțiunilor de pe ten, are o textură lejeră, se poate folosi pentru toate tipurile de ten dar o recomand să fie aplicată singură pentru tenul mixt sau gras și peste o cremă hidratantă sau nutritivă pentru tenul uscat. 

Are un miros minunat de zmeură, are 50 ml, valabilitate 12 luni de la deschidere și costă 15-20 lei. Este destinat oricărei vârste.

 Poate fi cumpărat de pe magazinul online Farmec (link) sau de pe 1001cosmetice (link)
2. Tot din gama ”fericirii” face parte și cel de-al doilea produse pe care vă sugerez să-l încercați, tot cu extract de fructe.
Gerovital Happiness Cremă deodorantă hidratantă pentru picioare este o cremă cu o textură super lejeră – cea mai lejeră textură dintre toate produsele pe carele-am încercat eu pentru picioare; Conține ingrediente cum sunt extractul de ghimbir, extractul de caise și panthenol, care împreună ajută la o acțiune în profunzime a cremei pentru a stimula circulația la nivelul picioarelor și pentru a le face ”mai ușoare”. Se absoarbe repede, nu lasă pielea grasă și hidratează foarte bine. Efectul minunat vi-l garantez eu. 

Are un miros minunat fructat și reconfortant, 100 ml, valabilitate 12 luni de la deschidere și costă între 9-12 lei. 

Poate fi cumpărat de pe 1001cosmetice (link) sau din magazinul Farmec (link)


3. Dacă ne-am îngrijit de față și picioare, trebuie să avem grijă și de mâini care sunt cartea noastră de vizită.
Elmiplant cremă de mâini SOS perfect hands este o cremă de mâini destinată pielii foarte uscată sau crăpată și de aceea are o compoziție mai deosebită formată din ulei de argan și uree 5%, duo perfect pentru o hidratare în profunzime și de lungă durată. 

Are o consistență normală de cremă nu foarte groasă, rar întâlnită la produsele care conțin uree, ceea ce o face favorita mea. Se absoarbe ușor în piele și nu este nevoie de o cantitate prea mare. Hidratează foarte bine și de lungă durată, reface pielea uscată și deshidratată a mâinilor și lasă pielea moale și catifelată.

Am folosit-o în iarnă și nu renunț la ea nici acum. O aplic seara la culcare și știu că pe dimineață voi avea piele fină și catifelată. 

Are un miros foarte plăcut specific uleiului de argan, conține 50 ml și costă între 6-12 lei. 

4. Elmiplant gel de duș cremă Silky Radiance cu unt de cacao și macadamia este un gel de duș cremos care miroase super bine de îți vine să-l mănânci, curăță bine dar și îngrijește pielea corpului foarte bine. Combinația de ingrediente îl face să fie un produs pe care eu l-aș numi ”cremă pentru duș”. Este o adevărată plăcere să-l folosești.

Flaconul conține 400 ml, valabil 12 luni de la deschidere, costă 8-15 lei și poate fi cumpărat online de emag (link).

5. Crema de corp de la Tesori d’Oriente este deja cunoscută pe blogul meu pentru că am mai scris despre ea aici (link) și am prezentat-o în mai multe clipuri pe Youtube, printre care și acesta (link).

Este o cremă ușoară, subtil și plăcut mirositoare, se absoarbe repede și lasă pielea hidratată și catifelată.

Conține 300 ml, este valabilă 12 luni de la deschidere, costă între 26-30 lei și poate fi cumpărată online pe emag (link)

Acestea sunt produsele pe care le recomand să le încercați și voi, pentru că sunt produse bune la prețuri accesibile și care miros superb!

Ați folosit vreunul dintre aceste produse?
 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?