5 într-o săptămână #11 – 5 mini produse care fac diferența

5 într-o săptămână #11 – 5 mini produse care fac diferența


Așa trec zilele și săptămânile că abia mai pot ține pasul cu ele. Acum e luni, acum e vineri… și tot așa. Nu știu cum, dar serviciul, fugitul dintr-o parte în alta, grăbitul spre casă, spre alte treburi, plus o mie de vești proaste cu persoane dragi care s-au îmbolnăvit… aproape că ajungi să nu știi de ce să te mai bucuri. Și totuși, câteodată ajungi să te bucuri și de cele mai mici lucruri, de clipe de fericire, de câteva clipe de odihnă și de un mic produs care îți face viața mai frumoasă atunci când ai nevoie.


Despre 5 mini produse care ne ajută pentru câteva momente să avem oo viașă mai frumoasă, vreau să vorbesc astăzi. Sunt sigură că pe unele le recunoașteți din imaginea de mai sus, așa că haideți să vedem ce pot face.

Floricica cea mică într-un borcănel mic de sticlă, n-am pus-o la socoteală, dar trebuie să recunosc că de multe ori mă face să zâmbesc când o văd ce gingaș crește pe biroul meu.

1. Mini-lumânarea albă cu aroma de Jasmin am cumpărat-o din Jumbo și planificam să o adăugăm pe aranjamentul mesei de candy bar la nunta noastră, alături de alte ornamente. Deși am cumpărat vreo 10 lumânări, nu au ajuns la nuntă și noroc cu Cami de la CamilleEvents că a fost super inspirată să ne aranjeze mult mai frumos și candy bar-ul. 

Ei bine, acum mai am doar câteva bucăți din cele 10 pentru că am ales să le împart la persoanele dragi, anume pentru a crea un moment plăcut, cald și intim atunci când va fi nevoie.

2. Mini parfumelul Japanese Cherry Blossom de la The Body Shop cu flori de cireși japonezi a fost un cadou super drăguț primit de la o mătușă dragă mie din Australia, care l-a cumpărat de pe un vas de croazieră. Deci, a făcut o cale lungă să ajungă la mine și acum îl port cu mine peste tot. Miroase foarte bine, o aromă florală-fresh feminină și relaxantă, care îmi face zilele mai frumoase chiar și atunci când plouă afară. Chiar vă invit să-l mirosiți când aveți ocazia. Îl găsiți pe canar.ro

3. Mini-deodorantul de la Gerovital este un produs must-have. Faptul că în farmacie este o temperatură constantă, iar afară, în mașină sau pe unde mai am de mers sunt alte temperaturi, de multe ori se face să am nevoie de acest mini-deo pe care îl port deseori în geantă și întotdeauna în portfardul de călători. Versiuni de produse aici (link).

4. Mini-produsele Sephora sunt super utile și în general iubesc mini-produsele. Așa cum este și mini gelul de duș din imagine, aceste mini produse pot face o diferență în zilele în care simți că rutina te-a obosit sau că ai vrea să schimbi aroma produselor deja folosite din baie. Folosește două zile la rând acest mini produs și apoi vei reveni cu o altă privire asupra produselor deja începute.

5. Clinique Derma White city block – este de departe mini produsul meu preferat în această perioadă. Am cumpărat-o împreună cu un set de mini produse Clinique (detalii aici) și o folosesc cu sfințenie și trag de ea să-mi ajungă cât mai mult. Este cea mai lejeră și cea mai plăcută cremă cu factor de protecție mare pentru față. Poate fi cumpărată pe Aoro (link) sau pe StrawberryNet (link). Meționez faptul că s-a schimbat culoarea ambalajului.
Ce mini-produse folosiți voi?

 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns