Sugestii pentru cadouri de 8 Martie 2016

Sugestii pentru cadouri de 8 Martie 2016


Știu că este ultima sută de metri și Ziua Mamei deja a sosit, totuși cred că mai sunt persoane, foarte ocupate, care lasă cumpărăturile pe ultima sută de metri. Pentru acelea dintre voi care încă nu ați cumpărat un cadou pentru mamele și femeile dragi din viața voastră, vin astăzi cu o listă a celor mai minunate cadouri pentru cele mai frumoase persoane din viața voastră.


1. Pachetele Secom – sunt cadourile cele mai minunate care pot fi oferite cu toată încrederea oricărei doamne, indiferent de vârstă, pasiuni sau ocupație. Fiecare femeie are nevoie de o cremă și un ulei hrănitor pentru tenul și corpul său. Sunt cadouri sofisticate care conțin produse superbe, curate ca și compoziție și de o calitate și prezentare luxuriante.

Pachetele pot fi găsite în magazinele Secom, în farmacii, sau pot fi comandate direct de pe site-ul Secom și livrate la ușa persoanei dorite. Detalii aici sau comenzi aici.


2. Pachete Elmiplant – sunt cele mai cunoscute, cele mai variante și preferate de toată lumea. Găsiți variante pentru a mângâia cea mai sensibilă piele și variante minunat aromate pentru fiecare aromă preferată. Pachetele Elmiplant pot fi găsite în toate supermarket-urile și în toate magazinele cu produse pentru frumusețe, dar și online la prețuri foarte bune aici.

3. Pachete Farmec – are cea mai variată gamă de pachete pentru cadouri, separate pe vârste, necesități ale pielii, arome, sau alte diverse combinații.

Produsele pot fi livrate direct la adresa dorită, detalii aici.


4. Pachete Tesori D’Oriente – sunt pachete elegante și deosebite pentru atunci când vrei să impresionezi doamna dragă din viața ta cu arome deosebite, seducătoare și rar întâlnite. Pachete deosebite pot fi găsite în supermarket-uri, magazine cu produse cosmetice sau online aici.


5. Pachetele Apidermin – sunt două pachete ce conțin câte 3 produse necesarei oricărei doamne sau domnișoare. Pachetul Floramin îl găsiți aici, iar pachetul Apidermin îl găsiți aici. Ele pot fi găsite și în unele magazine naturiste.

6. Site-ul emag.ro – unde găsim o pagină dedicată cadourilor de 8 Martie, cadouri la prețuri reduse și în diverse combinații. Detalii aici.

 

Acestea sunt câteva dintre ofertele pe care eu le-am folosit pentru a cumpăra produsele ce urmează să le ofer ca și cadouri doamnelor dragi din viața mea.

Voi ce produse oferiți cadou de 8 Martie?

 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns