Prima mea comandă iHerb – cel mai bun unt de arahide

Prima mea comandă iHerb – cel mai bun unt de arahide


Tot văzusem imagini cu produse comandate de pe iHerb, am văzut o mulțime de clip-uri de YouTube și de mult îmi doream să încerc și eu câteva produse noi, mai ales că sunt câteva produse pe care prefer să le cumpăr de pe magazinele internaționale online pentru că am garanția că produsele sunt originale și au fost încercat deja de foarte multe persoane care și-au spus părerea despre cele mai multe produse.

Mi-am făcut cont pe iHerb acum câteva luni bune, dar nu am plasat nici o comandă pentru că nu m-am putut decide ce să încerc. Totuși, în Decembrie mă uitam la ceva oferte și am găsit și acest unt de arahide natural. Pentru că la prima comandă beneficiam de câțiva dolari reducere, am hotărât să iau acest borcan, care mi-a ieșit gratuit și am plătit doar transportul 15 lei.


Ei bine, mare mi-a fost mirarea când, în sfârșit, am primit borcanul cu unt de arahide și l-am gustat. Am mai mâncat și alte variante de unt de arahide, dar nici unul nu a fost așa de bune.

Untul natural de arahide de la Peanut Butter & Co este un unt de arahide natural, obținut din arahide, sirop de trestie de zahăr, ulei din fruct de palmier și sare. Este un unt de arahide vegan (certificat), nu conține gluten, nu conține colesterol, nu conține grăsimi nesaturate și nu conține aditivi.

Așa cum vă ziceam, este cel mai bun unt de arahide și deja vreau să plasez o nouă comandă pentru că este pe terminate.

————————

Despre iHerb
iHerb este un magazin online internațional care vinde produse naturale de calitate superioară, produse nutritive, produse pentru sănătate, produse pentru frumusețe și produse pentru casă și grădină.

Este un magazin online imens unde sigur găsești produsele naturale pe care le cauți. Au diverse oferte în fiecare zi, iar în partea de sus a paginii, în secțiunea Special &Daily Deals găsești produse chiar și la 1$.

Produsele se livrează prin poștă și vin la poșta normală, nu cea internațională. La comenzi de peste 170 lei poți opta pentru transport gratuit, iar la comenzi sub 170 lei taxa de transport este 15 lei. Singurul inconvenient este faptul că ajung cu o întârziere de 2-4 săptămâni, depinde cum îți este norocul.

Totuși, acest unt de arahide m-a convins să plasez o nouă comandă și veți vedea pe blog un nou articol când voi primii următorul colet.

Detalii despre iHerb găsiți aici (link) iar dacă vrei să beneficiezi de cei 5$ reducere, folosește cu încrede codul TNS998.

Ai comandat până acum de pe iHerb?

Ce părere ai despre acest magazin online? 

 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie: