Mască hidrantantă răcoritoare – Gerovital – review

Mască hidrantantă răcoritoare – Gerovital – review

Bună dragele mele!

Suntem oficial în primăvară, acum când tenul nostru este buimac de atâtea schimbări climatice, odată vânt și ploi, altă dată razele fierbinți ale soarelui de primăvară, trebuie să acordăm o atenție sporită tenului nostru și trebuie să recunoaștem nevoile tenului nostru.

Astăzi am ales să vă spun câteva cuvinte despre o mască tare dragă mie, o mască care în primul rând miroase bine și pe care aș recomanda-o oricui pentru efectul său benefic asupra tenului.

Este vorba despre Masca hidratantă răcoritoare de la Gervital, din gama Happiness.

Această mască are o consistență de gel ușor asemănător cu glicerina, adică un gel mai vâscos dar foarte plăcut la atingere. Este un gel transparent cu miros minunat și relaxant de zmeură, de la unul dintre ingredientele sale, și anume extractul de zmeură.

Această mască hidratantă se aplică pe tenul curat și pe gât într-un strat uniform, se lasă să acționeze 3 minute, după care se clătește cu apă călduță.


Este o mască, așa cum scrie și pe ambalaj, cu un efect hidratant echilibrant, adică hidratează tenul ușor, atât cât are nevoie de apă și hidratare. Nu este grasă, nu este hrănitoare ca să încarce tenul, este o mască lejeră, hidratantă, răcoritoare foarte plăcută.

Ca să înțelegeți senzația, este ceva de genul cum simți în zilele de vară când ajungi acasă și îți ții fața în palmele pline cu apă la temperatură normală. Are acel efect reconfortant și hidratant, bine venit după o zi plină de stres, machiaj, gânduri și față încordată.

Conține extract de zmeură, complexul Aquaxyl și vitamina E, toate împreună hidratând pielea în profunzime și îi oferă un efect protector antioxidativ. Ajută pielea să-și astâmpere setea și să se protejeze de stresul cotidian, așa mai pe înțeles.

Costă în jur de 10 lei pe site-ul farmec și până în 15-18 lei în magazinele cu produse cosmetice.

Recomand cu drag și încredere această mască de la Gerovital.

Ce mască folosiți în această perioadă?

 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 319 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns