L’Oreal Demachiant bifazic pentru ochi și buze – păreri

L’Oreal Demachiant bifazic pentru ochi și buze – păreri


Acest demachiant bifazic de la L’Oreal este unul dintre preferatele mele. Este creat pentru a îndepărta machiajul rezistent la transfer sau machiajul rezistent la apa. Are o formula delicata care il face foarte ușor de folosit pentru a îndepărta machiajul ochilor și a buzelor, dar se poate folosi pentru demachierea întregului ten.


M-a ajutat să îndepărtez cu ușurință machiajul de mireasă, care a fost unul extra rezistent. Atunci am și făcut poza de mai sus, pentru că am știut că voi scrie despre el. Zilele următoare îl veți vedea pe canalul meu de Youtube, între produsele terminate.

Având în compoziția lui și o parte uleioasă (dar nu grasă), nu usucă pielea și o lasă puțin hidratată. Tot din cauza componentelor din partea uleioasă, create pentru a îndepărta machiajul rezistent la apă, lasă pe piele o peliculă foarte ușor uleioasă, dar mai mult hidratantă. Nu este un ulei greoi pe față, cum rămâne după un demachiant uleios, este o variantă mult mai ușoară și nederanjantă, pe care mai apoi o îndepărtez cu direct cu gelul de curățare a tenului.


Dacă mi-e lene să merg la chiuvetă să-mi limpezesc tenul, sincer vă spun, că pot dormi așa. Pielea din jurul ochilor este hidratată, urmele ușor uleioase se absorb repede în piele.

De multe ori prefer să îndepărtez machiajul ochilor cu un demachiant bifazic, chiar dacă nu este un machiaj rezistent la apă, pentru că acest demachiant curăță toate urmele și nu lasă pielea uscată în jurul ochilor.

Nu conține alcool ca să deshidrateze pielea, și conține pantenol care ajută la hidratarea pielii. Este destinată pentru tenuri cu piele sensibilă. Este testată sub control oftalmologic, așa că nu irită și nu ustură ochii. Nu conține parfum.

Are un preț accesibil și îl puteți găsi pe 1001cosmetite (link) la cel mai bun preț.

Ce demachiante folosiți pentru demachierea ochilor?

Follow:

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns