Dove cremă de mâini – review

Dove cremă de mâini – review

Câteva cuvinte despre una dintre cremele mele preferate pentru mâini vreau să vă spun astăzi. Și cum am început prin a vă spune ca este ”o preferată”, am să intru direct în subiect și am să detaliez de ce este o cremă care îmi face plăcere să o folosesc.

Această cremă de la Dove – varianta Deep Care cu unt de shea, am cumpărat-o anul trecut înainte de nuntă, când nu-mi vedeam capul de treburi și drumuri Oradea-Zalău. Atunci când uitam să-mi iau crema de mâini în geantă și când cea din mașină a fost așa de folosită că am aruncat-o într-un coș din ceva parcare.

Sincer nu mai știu dacă aceasta am cumpărat-o din benzinărie sau din magazin, știu clar că am avut o cremă pe care am cumpărat-o din benzinărie că m-am trezit cu mâinile uscate la 80 km de provizia mea de creme de acasă.

Indifirent de unde am cumparat-o, cert este faptul că mi-a plăcut foarte mult pentru că este o cremă super hidratantă, se absoarbe bine în piele, hrănește pielea și nu o lasă grasă sau unsuroasă. Are un miros foarte plăcut, puțin sofisticat, de vanilie care m-a ajutat să mă opresc câteva secunde, să-mi trag sufletul, să-mi chem starea de zen și să merg mai departe la bifat chestii de făcut în agenda mea de nuntă.

Dacă o vedeți pe raft în supermarket, vă recomand să o încercați și promit că nu veți regreta. Este o cremă hrănitoare și spornică pentru că e nevoie doar de un bob de cremă pentru a-ți îngriji măinile.Ce cremă de mâini folosiți în acest moment?

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns