Dove cremă de mâini – review

Dove cremă de mâini – review

Câteva cuvinte despre una dintre cremele mele preferate pentru mâini vreau să vă spun astăzi. Și cum am început prin a vă spune ca este ”o preferată”, am să intru direct în subiect și am să detaliez de ce este o cremă care îmi face plăcere să o folosesc.

Această cremă de la Dove – varianta Deep Care cu unt de shea, am cumpărat-o anul trecut înainte de nuntă, când nu-mi vedeam capul de treburi și drumuri Oradea-Zalău. Atunci când uitam să-mi iau crema de mâini în geantă și când cea din mașină a fost așa de folosită că am aruncat-o într-un coș din ceva parcare.

Sincer nu mai știu dacă aceasta am cumpărat-o din benzinărie sau din magazin, știu clar că am avut o cremă pe care am cumpărat-o din benzinărie că m-am trezit cu mâinile uscate la 80 km de provizia mea de creme de acasă.

Indifirent de unde am cumparat-o, cert este faptul că mi-a plăcut foarte mult pentru că este o cremă super hidratantă, se absoarbe bine în piele, hrănește pielea și nu o lasă grasă sau unsuroasă. Are un miros foarte plăcut, puțin sofisticat, de vanilie care m-a ajutat să mă opresc câteva secunde, să-mi trag sufletul, să-mi chem starea de zen și să merg mai departe la bifat chestii de făcut în agenda mea de nuntă.

Dacă o vedeți pe raft în supermarket, vă recomand să o încercați și promit că nu veți regreta. Este o cremă hrănitoare și spornică pentru că e nevoie doar de un bob de cremă pentru a-ți îngriji măinile.Ce cremă de mâini folosiți în acest moment?

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 313 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns