5 într-o săptămână #10 – deodorante spray

5 într-o săptămână #10 – deodorante spray

A mai trecut o săptămână, așa că este timpul să vă spun câteva cuvinte despre alte 5 produse pe care le-am folosit în ultima vreme. Cele 5 deodorante spray sunt achiziții în ultimele 3 luni și cum nici unul nu s-a terminat pentru că le folosesc amestecate de la o zi la alta, am hotărât să vi le arat pe toate cele 5 pe care le folosesc.


B.U. in action deodorant spray – fresh & clean – este deodorantul pe care l-am cumpărat la sfârșitul anului trecut pentru că îmi plac deodorantele B.U. și nu am încercat această variantă. Este un deodorant care lasă pielea uscată și previne mirosurile neplăcute, dar lasă pete albe pe hainele închise la culoare. Este ieftin și ar avea un miros plăcut dacă nu ar fi sufocant.

Gerovital H3 Evolution deodorant spray – pearl woman – este un deo spray pe care l-am cumpărat în Februarie pentru că eram curioasă să-l încerc. Este un deodorant care îmi place foarte mult cu o aromă deosebită de curat și ușor plăcut parfumat. Lasă pe piele un o peliculă de gel foarte ușoară care se absoarbe în piele. Conține acid hialuronic, nu mi-a iritat pielea axilei nici după epilare, nu am observat să lase pete și îmi place mult.

Gerovital H3 mini-deodorant – fresh – este deo spray-ul pe care l-am recumpărat pentru că mi s-a terminat tubul anterior. Este un deodorant practic, micuț, aromă subtilă fresh și foarte util de purtat în geantă. Nu am observat să lase urme albe.


Balea mini deodorant spray – sensitive –  este deodorantul pe care l-am terminat de curând. L-am cumpărat pentru că are un miros aproape insesizabil și l-am folosit mult lunile trecute pentru că am o colega graviduță la serviciu și a avut o perioadă în care nu suporta mirosurile de parfum. Inițial l-am cumpărat pentru geantă. Este un deodorant pentru piele sensibilă, conține aloe vera, nu conține alcool și cred că lasă pete albe pe unele haine.

Balea deodorant spray – shining berry – este un deodorant cu miros fructat, puternic a chimicale. Lasă pete pe haine, mirosul e prea puternic, sufocant și nu-mi place deloc. Îl mai țin pentru că mi-e milă de banii pe care i-am dat, dar l-am folosit de foarte puține ori, deși l-am cumpărat prin Decembrie. Păcat că era sigilat și nu l-am putut mirosi în magazin. Este cel mai dezamăgitor deodorant pe care l-am avut vreodată.
Voi ce deodorante spray folosiți?

 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns