Pensulele ecoTOOLS – review

Pensulele ecoTOOLS – review

Pensulele ecoTOOLS le-am cumpărat de ceva timp deja, au vreo 2-3 luni vechime, așa că ar fi timpul să vă spun părerea mea despre ele și unde le-am găsit.

În primul rând, trebuie să vă spun ca pensulele mele sunt mai mici decât cele normale pentru că am ales să cumpăr, pentru început, varianta travel-size și în cele de mai jos veți vedea două seturi de pensule.

Primul set am ales să fie cel cu variantele pentru machiajul tenului și cuprinde:

– pensula pentru pudră minerală

– pensula pentru anticearcăn

– pensula pentru fard de pleoape (imagine mai jos)

– pensula mini kabuki

Acest set de 4 pensule au venit împreună cu un etui specific pensulelor ecoTOOLS, pe care l-ați văzut pe pagina mea de Instagram, anul trecut când le-am primit.

Pensulele de față sunt confecțonate din păr sintetic, sunt foarte bogate și stufoase. Cei drept, depinde de textura produsului folosit, dar niciodată nu a luat prea mult produs pe pensulă, iar pe ten blend-uiesc foarte bine toate pudrele încercate până acum.

Nu le-am folosit pentru fondul ten, pentru că folosesc o altă pensulă. Cea pentru anticearcăn, se încarcă mai mult decât celelalte, pentru că folosesc un corector lichid și trebuie spălată zilnic. O observație am la această pensulă pentru corector – tinde să lase dâre de produs pe față, așa că eu folosesc mai nou un burețel sau ajustez cu degetele după ce aplic corectorul cu pensula.

Setul l-am găsit într-un magazin din Zalău, ca mai apoi să-l găsesc la ofertă de Black Friday pe Make-up Shop. Totuși o gamă mult mai variată și prețuri bune găsiți online pe site-ul Boots sau Aoro.

Cel de-al doilea set conținea:

– pensula pentru fard de față

– pensula pentru fard de pleoape

– pensula unghiulară pentru tuș sau sprâncene

Sunt pensule pufoase de calitate super bună. Aplică și blend-uiesc foarte bine produsele pudră sau cerate. Se spală ușor, se curăță bine și se usucă destul de repede.

Le-am spălat de foarte multe ori și nu am observat să cadă fire de păr. Chiar și după atâtea spălări, au rămas pufoase și au aceeași calitate.

Eu le-am cumpărat de Black Friday de pe Make-up Shop când au avut 25% reducere (sau ceva de genul), în schimb, acum s-ar putea să găsiți pe alte site-uri la prețuri mai bune.

Îmi plac foarte mult și le recomand cu toată căldura. 

Vă recomand să urmăriți ofertele pentru a le găsi la preț bun.

Site-uri unde sunt disponibile: Aoro, Make-up Shop, Boots, Iherb.

Ați folosit pensulele EcoTools? 

Ce părere aveți despre ele și de unde le-ați cumpărat?

 

Follow:

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns