Noutăți de testat în weekend…

Noutăți de testat în weekend…

Am câteva noutăți (produse noi pentru mine) pe care doresc să vi le arat pentru că merită încercate, dacă doriți să încercați produse noi.


Voi începe cu lacul de unghii de la Rimmel London în culoarea mea preferată și după părerea mea – culoarea primăverii. 

Este oja Rimmel London, nuanța 558 GO WILD-ER-NESS, o nuanță superbă de mov deschis, cald care face parte din colecția Rita Ora.  Am cumpărat-o chiar azi și tind să cred că este nuanța mea preferată, nuanța mea perfectă pentru primăvară. A fost la promoție (cum sunt și alte produse Rimmel London) și a costat 7 lei.

Promite rezistență îndelungată datorită unei formule noi 3în1. Online o găsiți la 6 lei aici.


Două produse despre care sunt super încântată și super curioasă, sunt cele două produse Gerovital. Apa micelară din gama Gerovital Derma+ este o noutate și abia aștept să o pot folosi, pentru că am mari așteptări de la ea. O găsiți pe farmec.ro la prețul de 28,80 lei.

A doilea produs de la Farmec este Crema antirid pentru conturul ochilor din gama Gerovital H3 Retinol. Este recomandată persoanelor cu vârstă între 30-50 ani. Produsul conține câteva ingrediente interesante, de la care, am așteptări destul de mari.

Apidermin Lux este crema pe care am fost tentată să o încerc de foarte mult timp, iar acum a venit timpul să mi-o cumpăr și să o încerc. Am folosit-o deja de două ori și ca o primă impresie, pot spune că este o cremă hrănitoare, bună pentru îngrijirea tenului pe timpul nopții. Deși arată a avea o consistență grasă, se absoarbe frumos în piele și nu se simte prea grasă pe ten. Îmi place deja! O găsiți pe site-ul Complex-Apicol, în farmacii sau magazine naturiste. Pe site costa 10,93 lei, iar în farmacii și magazine o găsiți la 15-20lei.

Ați încercat vreunul dintre aceste produse?

Ce părere aveți despre ele?


 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 313 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns