Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml

5 într-o săptămână #8 – colțișor drăguț

Săptămâna aceasta vreau să vă bine dispun, vreau să vă ridic moralul chiar dacă afară este o vreme urâtă și mohorâtă, vreau să vă fac să aveți în casă un colțișor doar al vostru. 

Vreau să vă inspir în a crea un colțișor doar al vostru, un colțișor super drăguț, cu doar 5 produse. Eu vă propun 5 produse pe care eu le am, iar voi puteți alege alte 5 produse, pe care aștept să le văd pe Instagram sau pe Facebook. Ce ziceți? Ne jucăm puțin?

Fără să planific înainte, fără să mă gândesc la ceva anume, am mai despachetat din cutiile pe care le-am adus de la Oradea și alte cutii pe care le-am împachetat când am zugravit.

Aranjând una și alta și despachetând câte una și câte alta, am ajuns fără să-mi dau seama, să-mi creez un colțișor pe masa de birou cu produsele cele mai dragi mie.

1. Oglinda – prietena mea de nădejde în fiecare dimineață pentru machiaj și în fiecare seară pentru a mă demachia. Am cumpărat-o anul trecut din Jumbo la un preț nesemnificativ, in jur de 10 lei, dar îți face treaba foarte bine.

2. Lumânarea albă – simbolul purității pentru mine. O lumânare albă, mare, într-un pahar transparent de sticlă, este simbolul eleganței și a purității pentru mine. Am cumpăprat-o dim Dm anul trecut și ține destul de bine deși o aprind cel puțin 1-2 ori pe săptămână, pentru 1-2 ore. Îmi place să o pun pe masă când vreau să creez o atmosferă elegantă.

3. Floarea mică și catifelată în ghiveci pătrat alb – adună toată dragostea mea pentru flori în cel mai mic, strâmt și durabil mod existent. Este o floare artificială care arată exact ca una naturală,catifelată, colorată și super drăguță. Am cumpărat-o în toamnă din Jumbo.

4. Lumânarea primăvăratică superb colorată, care are și puțin parfum. O iubesc pentru lumina și căldura care o emană în jurul său și pentru că este o pată de culoare veselă. Nu mai știu exact de unde am cumpărat-o, dar cred că din Dm sau Carrefour.

5. Hope in a jar – noua mea cremă de față pentru zi, care mi-am făcut-o cadou de anul nou și pe care o iubesc foarte mult. Nu vă spun prea multe acum, pentru că vreau să-i fac un review detaliat, totuși ați văzut-o în clipul Haul de ianuarie pe canalul meu de Youtube.
Acum că v-am stârnit interesul, hai la treabă și eu vă aștept pozele pe Instagram sau Facebook: @deboratentis

Vă pup!

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?