2 produse pentru iarnă, de la Ivatherm

2 produse pentru iarnă, de la Ivatherm

Iarna este anotimpul când pielea noastră suferă. Suferă datorită frigului de-afară, datorită căldurii uscate din case, datorită alimentației precare în legume și fructe și a multor alți factori.

Iarna este anotimpul când trebuie să acordăm o atenție în plus hidratării pielii. Dacă din interior o putem ajuta cu ceaiuri, fructe și altele, din exterior o putem ajuta cu produse hrănitoare și hidratante.

Pentru astăzi vreau să vă spun câteva cuvinte despre două produse Ivatherm, numai potrivite pentru îngrijirea pielii pe timpul iernii: Crema hidratantă pentru corp și Balsamul de buze.

Crema hidratantă pentru corp de la Ivatherm, eu am o variantă mai veche în ambalaj mai mic. Dacă îmi aduc bine aminte era atașată ca și cadou lângă un alt produs. Dar este echivalentă cremei MULTI-PERFORMANCE pentru piele sensibilă și deshidratată.

Este o cremă cu textură lejeră, care se absoarbe repede în piele. Hidratează foarte bine și menține pielea hidratată pentru mult timp. Eu am folosit-o după ce mă epilam, când pielea se usucă, se descuamează uneori și e foarte sensibilă. Are un miros foarte subtil, foarte plăcut, care chiar mi-a plăcut. Este testată dermatologic, este non-comedogenică și hipoalergenică.

Mi-a plăcut foarte mult și o recomand cu încredere. 

Detalii găsiți chiar pe site-ul celor de la Ivathermlink , unde o puteți găsi, acum, la un preț redus.

Balsamul de buze de la Ivatherm este al doilea produs descoperit de mine, din marea gamă Ivatherm, cu mult timp în urmă. Acum câteva luni, aveam în farmacie un pachet la ofertă de 1+1 gratuit, așa că am hotărât cu colega, să ni-l cumpărăm din nou.

Balsamul de buze de la Ivatherm este un balsam nutritiv și reparator, cu o textură lejeră și foarte interesantă. Este un produs foarte hidratant, transparent, condiționat într-un tub foarte drăguț. Formează o peliculă hidratantă la nivelul buzelor și le menține hidratarea pentru mult timp. 

Pe site-ul Ivatherm îl găsiți din nou la ofertă de 1+1 gratuit, la un preț bunlink aici.
Ce produse Ivatherm aveți acasă?

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns