Schimbări aduse de Google pentru a urmări un blog

Schimbări aduse de Google pentru a urmări un blog

Acum câteva zile, Blogger – platforma pe care este construit blogul meu și aproape o jumătate din blogurile existente, mă anunța că Google a hotărât ca persoanele care doresc să urmărească un anumit blog, trebuie să dețină și să folosească un cont Google pentru a se putea abona în secțiunea Google Friend Connect. 

Astfel, unele/unii dintre voi au dispărut deja din lista ”prietenilor google” pentru faptul că au fost conectați cu un alt cont, decât cel Google.

Cea mai simplă și sigură metodă de a fi la curent cu toate noutățile blogului meu rămân abonarea la Newsletter pentru a primii noutățile pe mail, sau să mă urmăriți pe Youtube, Facebook, Instagram și Snapchat.

Weekend plăcut!

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 319 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns