Oferte de weekend

Oferte de weekend

O știre scurtă și la subiect. Weekend-ul acesta găsiți o ”groază” de oferte pe StrawberryNet – unul dintre magazinele mele favorite!

Aici găsiți multe produse de lux la prețuri chiar accesibile, iar transportul este gratuit.Acum că au trecut sărbătorile, timpul de livrare este undeva la 2 săptămâni, dar merită așteptarea. 

Eu îmi comand de la ei pachetele cu produse în miniatură ca să le pot încerca, plus că au o cantitate suficientă ca să-mi ajungă, uneori vreo 2 luni. Uneori găsesc câte 5-6 mini-produse la 100-150 lei și am toată gama pentru îngrijirea tenului/machiaj pentru 1-2 luni. Fapt care mi se pare o afacere foarte bună.

Vă las să aruncați o privire și poate vă găsiți ceva pe plac.

Si acum vreau să vă arat ce mi-a atras mie atenția. (Click pe imagine pentru link direct)

Sper ca au fost cu folos aceste sugesti și sper că ați găsit ce căutați. Oferta este foarte variată, trebuie doar puțină răbdare.

Vă pup și vă aștept pe canalul meu de Youtube la un nou clip, în fiecare zi!

Vă pup! Weekend plăcut!

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 319 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns