Melkior – burete pentru machiaj – părerea mea

Melkior – burete pentru machiaj – părerea mea

Bună, dragele mele,

Foloseam doar pensule pentru aplicarea fondului de ten, până acum, și am hotărât să văd cum se aplică folosind un burete pentru fond de ten. Despre burețelul de la Melkior nu am văzut suficiente păreri, dar am văzut una și bună. Și pentru că luna asta au livrarea gratuită, nu aveam nimic de pierdut dacă încercam acest burețel.

Zis și făcut, am plasat comanda și la două zile mi-a ajuns micuțul colet, pe care l-ați văzut și pe instagram. Prețul său este 29,90 lei și transportul este gratuit.Buretele de machiaj de la Melkior este un burete care are forma unui ou, rotund pe o parte și cu vârf ascuțit pe cealaltă parte. Este de culoare neagră, este destul de dens și uimitor de moale și fin.

În contact cu apa îți mărește puțin volumul, dar este la fel de moale și fin de fiecare dată.


L-am încercat deja cu toate fondurile de ten pe care le am în acest moment, și la toate face o treabă super-bună: aplică fondul de ten într-un strat foarte subțire, abia dacă se vede pe ten, blenduiește bine fondul de ten și are un spor destul de mare.

Comparativ cu pensula, burețelul lasă pe ten o cantitate mai mică de fond de ten, care este un plus pentru un look natural și discret, dar dacă doriți o aplicare cu acoperire mare sau impecabilă, trebuie aplicat în mai multe rânduri, în timp ce pensula aplică un strat mult mai gros de fond de ten.

Sunt chiar încântată de cum arată fondul de ten aplicat cu burețelul și îl voi folosi pentru machiajul de zi cu zi sau pentru evenimentele importante, totuși pentru zilele când voi filma, cred că voi folosi pensula pentru o acoperire maximă.

Recomand cu multă căldură acest burețel de la Melkior, îl găsiți aici.

Vă pup, fiți sănătoase!

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 313 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns