Haul #29 – Cumpărături la sfârșit de săptămână

Haul #29 – Cumpărături la sfârșit de săptămână

Unele sunt produse nou lansate, altele au vechime pe piață, dar toate sunt produse noi pentru mine.

Despre produsele pentru unghii – peeling-ul cuticular și uleiul pentru cuticule – de la Farmec, am auzit doar zilele aceste și am auzit doar cuvinte de laudă la adresa lor. Pentru că n-am reușit miercuri să plasez comandă pe site-ul Farmec (miercurea au promoții), am dat o fugă până la magazinul meu preferat cu produse cosmetice și le-am cumpărat. Numai bine, pe weekend pot să-mi aranjez și eu unghiile și să-mi fac o manichiură frumoasă.

Tot săptămâna aceasta am aflat că cei de la Cosmetic Plant au lansat o nouă gamă de produse și cum a apărut reprezentantul depozitului care le distribuie, mi-am și comandat Serul pentru față Lift UP cu acid hialuronic. După ce scrie pe cutie, am mari așteptări de la el, dar voi reveni cu părerea întreagă după ce îl voi mai folosi.

Batistele Zewa cu mușețel sunt preferatele mele de mult timp, dar acum am găsit o variantă îmbunătățită și nu puteam să nu-mi cumpăr, mai ales că încă nu mi-a trecut răceala și am nevoie de foarte multe batiste. Apropo, și hârtia igienică din aceeași gamă miroase tot așa de bine și este foarte moale.Ați folosit produsele cumpărate de mine? Ce-mi spuneți despre ele?

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns