Ganduri la sfarsit de an – 2015

Ganduri la sfarsit de an – 2015

Zilele astea am avut ceva timp să mă gândesc la mine, la anul care a trecut și la ce-mi doresc în anul care urmează. Lista de rezoluții este în lucru, așa că între timp, vreau să vă spun ce am realizat în anul 2015.

Printre primele realizări a fost faptul că mi-am strâns suficient curaj să încep un video-blog. Așa a luat naștere canalul meu de youtube – link aici.

Cea mai mare realizare a vieții a avut loc tot în anul 2015: căsătoria noastră. De la  logodnă, cununia civilă și până la sfârșitul nunții, toate au ieșit mai bine decât m-am așteptat.


Iar pe final de an, alte câteva realizări mari au fost faptul că m-am mutat din Oradea în Zalău, mi-am găsit loc de muncă foarte repede și am reușit să renovăm și apartamentul

Despre nuntă, organizare, amenajări, modificări în casă și altele de genul acesta, vă voi povestii mai încolo tot pe rând.

Ca și concluzie, anul 2015 a fost unul superb cu cele mai mari realizări pe plan sufletește, așa că cele materiale sau fizice nu prea mai au loc.

Pentru 2016 îmi doresc un an cel puțin la fel de bun, un an plin cu bucurii, cu timp liber mai mult și sper să am mai mult timp să ma ocup de blog și video-blog. Pe această ramură am câteva planuri pe care le-am amânat atunci când am fost cerută de soție și nunta a devenit prioritatea numărul 1.

Nu uitați să mă urmăriți pe rețelele de socializare, unde surprind clipele frumoase ale vieții în imagini sau clipuri drăguțe.


An nou fericit și La mulți ani 2016!

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie: