Drops of Youth – noutate de la The Body Shop

Drops of Youth – noutate de la The Body Shop

Bună dragele mele!

The Body Shop ajunge în România cu o nouă lansate, despre care se știa de ceva timp, dar acum au o gamă completă și lansează întreaga gamă.

Este vorba de gama ”Drops of Youth”- adică picăturile tinereții – o gamă ce conține o serie de ingrediente care conțin celule stem și alte substanțe alese pentru a întinerii pielea și pentru a o menține tânără.

Printre ingredientele conținute găsim: extractul de Floare de Colț – bogat în acid leontopodic care se știe că este un antioxidant de 3 ori mai puternic decât vitamina C; extract de Scalul Dracului ce conține celule stem care stimulează sinteza principalelor proteine pentru piele cum sunt colagenul și elastina; Criste Marine – plantă adaptată să supraviețuiască în cele mai schimbătoare condiții meteo, bogată în celule stem care îi permit să reziste atacului mediului înconjurător, a schimbărilor climatice și setate să refacă zonele afectate creând noi celule și țesuturi noi ale plantei acolo unde sunt necesare.

Este o gamă care promite multe: pori micșorați, linii fine estompare, ten mai suplu și mai luminos, rezultate bazate pe teste realizate de peste 150 femei care au folosit aceste produse timp de 28 de zile.

Încă nu am ajuns să le probez, dar am găsit pe site-urile din Europa păreri foarte bune care mi-au stârnit curiozitatea.

Pe mine mă tentează tare mult să folosesc aceste produse, pe voi?

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns