Apă micelară Bioderma Hydrabio H2O – părerea mea

Apă micelară Bioderma Hydrabio H2O – părerea mea


Imediat după nuntă am început să folosesc, așa intensiv, apa micelară de la Bioderma – varianta Hydrabio. Am luat-o cu mine în vacanța de după nuntă și atunci mi-am făcut o primă impresie despre ea, totuși am ales să o mai folosesc până să scriu o părere clară despre ea.

Detalii despre produs:

Apa micelară Hydrabio de la Bioderma este una dintre ultimele ape micelare lansate de Bioderma și este destinată tenului sensibil deshidratat. Conține un complex numit Aquagenium – un brevet dezvoltat de Bioderma, ce ajută pielea să își recapete biologic hidratarea și capacitatea de a reține apa. Complexul Hydrabio H2O promite să lase pielea catifelată, confortabilă și luminoasă.

Conține extract de castravete și extract de mere.

Se poate folosi pentru a demachia atât tenul, cât și machiajul ochilor. Ea promite să curețe, să demachieze și să hidrateze tenul.

Nu necesită clătire, nu conține parabeni și este hipoalergenică.

Astăzi, când am ajuns la jumătatea flaconului cu apă micelară Bioderma Hydrabio, am hotărât că ar fi timpul să vă spun și vouă părerea mea. Între timp mi-am cumpărat și celelalte două variante, ca să o pot compara, dar voi vorbi despre ele altă dată dupe ce le voi mai folosi pe fiecare în parte.

Părerea mea:

Apa micelară Hydrabio de la Bioderma este o apă micelară care demachiază foarte bine, curăță tenul foarte bine de machiaj, chiar o parte bună și din machiajul ochilor rezistent la apă. Îmi place cum curăță în profunzime și în acest sens este o apă micelară bună.

 Dar, există un dar, această variantă de apă micelară, chiar dacă este destinată și pentru demachierea ochilor, ustură ochii foarte tare. De puține ori am scăpat fără usturime când am folosit-o pentru demachierea ochilor.

Are un miros subtil plăcut, dar are un gust amar foarte rău. Poate vă întrebați ce treabă are gustul, ca nu este de băut? Da, nu este de băut, dar după demachierea feței și a buzelor, dacă nu te speli cu apă din abundență, vei simți acel gust amar foarte neplăcut. Dacă ai un iubit sau soț care te va săruta de Noapte bună, va simți și el și este tare neplăcut.

La fel, dacă nu mă spălam pe față cu apă din abundență, tenul meu se usca destul de tare, ceea nu mă așteptam, în special la această variantă, care este destinată tenului uscat și sensibil. Avantajul ar fi că trebuia să aplic neapărat o cremă hrănitoare sau super hidratantă, și pe dimineață tenul nu era așa de gras ca și în nopțile când nu foloseam apa micelară Hydrabio. Zona din jurul ochilor a fost cea mai afectată de deshidratare.

Una peste alta, este o apă micelară care curăță bine machiajul, dar în ciuda recomandărilor pentru tenul uscat, eu nu o recomand. Chiar dacă este destinată demachierii ochilor și nu e nevoie de clătire, eu recomand a se evita demachierea ochilor și a se clăti fața cu apă din abundență imediat după folosirea ei.

Poate sunt persoane cărora li se potrivește, nu contest, dar mie nu mi se potrivește și chiar dacă o voi folosi până la final, pentru că nu a fost ieftină, totuși nu o pot folosi zilnic și când o folosesc sunt foarte atentă la hidratarea tenului după folosirea ei.

Sunt, totuși, curioasă dacă la vară când tenul meu va fi gras, cum se va comporta. 

O recomand doar persoanelor cu ten gras.Produsul poate fi cumpărat din unele farmacii farmacii sau online pe Aoro (50lei) sau pe FeelUnique (10lire) .Ai folosit această apă micelară, ce părere ai despre ea?


Follow:

Distribuie:

2 Comments

  1. 31 ianuarie 2016 / 22:29

    Buna, eu aproape am terminat primul flacon Hydrabio si pot spune ca nu imi usuca deloc tenul, ba dimpotriva, il hidrateaza si nici nu ma ustura absolut deloc ochii. Intr-adevar, are un gust amar. Probabil o voi folosi toata iarna si apoi voi reveni la varianta Sensibio 🙂

  2. 31 ianuarie 2016 / 18:49

    Nu am folosit-o.Dintre toate imi doresc sa o incerc pe cea roz.Momentan sa termin ce ape micelare am inceput deja.
    Pupici

Lasă un răspuns