3 produse naturiste pentru răceală

3 produse naturiste pentru răceală

Astăzi vă propun 3 alternative naturiste pentru a ne proteja și a ne ajuta organismul să lupte împotriva răcelilor foarte întâlnite în sezonul rece.

Deja, marea majoritate dintre români au ajuns să fie răciți sau pe aproape, însă iarna abia este pe începute și mai sunt încă câteva luni de frig și potențiale răceli. Din acest motiv, m-am gândit să vă arăt una dintre alternativele naturiste pentru a ne proteja organismul de răceală și gripă.

1. Imunitate forte de la Alevia este un produs sub formă de tablete destinat pentru întărirea imunității organizmului. 

Conține Cat’s Claw 200 mg (extract Uncaria tomentosa 4:1), Echinacea purpurea 200 mg (extract 4% polifenoli), Macese 80 mg (Rosa canina 50% vitamina C), Propolis 10 mg (extract 2:1)

Imunitate forte creste rezistenta organismului la infectii, il stimuleaza sa-si pastreze sanatatea și vigurozitatea. Pregateste corpul pentru sezonul de iarna si il reface dupa perioade de boala. Echinacea creste imunitatea organismului si ajuta in apararea impotriva infectiilor deoarece creste numarul si activitatea leucocitelor care lupta cu boala si activeaza substantele chimice antivirale. Cat’s Claw contine antioxidanti, fortifica sistemul imunitar si intareste organismul in bolile cronice. Propolisul lupta impotriva bacteriilor, virusilor, parazitilor fiindca are efecte antimicrobiene cu spectru larg. Vitamina C din macese actioneaza ca tonic vitaminizant, intarind organismul. Dozarea corecta, stiintifica a extractelor din plante asigura o crestere a imunitatii in sezonul rece. 

Numar comprimate 60.

2. Ceai Imunitate de la Alevia este un produs sub formă de pliculețe pentru ceai, pentru intărirea imunității organizmului. 

Conține Echinacea (Echinacea purpurea), Cătină (Hippophae rhamnoides), Măceșe (Rosa canina), Mentă (Mentha piperita), Busuioc (Ocimum basilicum), Hibiscus (Hibiscus syriacus), Soc (Sambucus nigra).

Acest ceai contribuie la creșterea rezistenței organismului la infecții, crescând capacitatea de luptă a organismului împotriva bolilor, în general. Stimulează capacitatea organismului de a-și păstra sănătatea și vigoarea. De aceea, este util persoanelor cu rezistență scăzută la boli, în pregătirea organismului pentru sezonul de iarnă și pentru refacerea organismului după perioade lungi de boală. Număr plicuri 20.

3. Gripalin (solubil) este un produs sub formă de plicuri care se dizolvă în apă, destinat ameliorării afecțiunilor respiratorii, în răceală și gripă.

Conține Extract de Salcie 75mg, extract de Lemn dulce 110mg, Vitamina C 60mg, extract de Propolis 50mg, extract de Echinacea purpurea 10mg.

Salcia contribuie la funcționarea normală a proceselor de sudorație. Echinacea și propolisul susțin sănătatea căilor respiratorii superioare și ajută la menținerea capacității de autoapărare a organismului. Lemnul-dulce ajută la fluidificarea secrețiilor bronșice și contribuie la menținerea sănătății cavității bucale și a gâtului.

Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Efecte:

• Reducerea manifestărilor neplăcute care afectează respirația în timpul sezonului rece sau în perioadele intersezoniere

• Susținerea capacității de apărare a organismului

• Ușurarea respirației prin eliminarea secrețiilor bronșice

• Protejarea mucoaselor căilor respiratorii superioare.

Pentru a fi pregătit să ne ferim de răceală și gripă, eu aș recomanda să folosim preventiv produsele pentru imunitate, iar Gripalin să-l avem la îndemână și să-l folosim de la primul simptom de nas înfundat sau nas care curge.

Toate produsele sunt disponibile pentru a fi cumpărate on-line (aici și aici) sau pot fi găsite în farmacii și magazine naturiste.

Multă sănătate!

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 313 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns