Reduceri de Ziua Națională a României

Reduceri de Ziua Națională a României


La mulți ani, România!

Știu că am publicat multe articole cu și despre oferte sau prețuri reduse, promit că nu am să vă plictisesc mai departe, mai doar câteva și gata 🙂


Azi vreau să vă spun despre reducerile de pe zzv.ro dedicată Zilei Naținale a României (link) cu reduceri substanțiale, așa cum ne-au obișnuit; 

și frumoasa ofertă de pe farmec.ro unde găsim prețuri reduse și transport gratuit. Nu uitați că cei de la Farmec fac livrări internaționale și acum ar fi momentul să faceți cuiva din diaspora o surpriză cadou (link).

———————————————–

Vreau să vă aduc în atenție două companii românești care produc produse cosmetice de calitate superioară, premiate și apreciate la nivel internațional. 

O companie foarte apreciată este Pell Amar (link) despre care mai găsiți articole la mine pe blog pentru că am folosit cu drag produsele lor (link)

O companie mai mică dar cu medalii de aur pentru invenție și multe alte premii la nivel european este compania Phenalex din Oradea care, prin invenția dnei inginer Simona Bișboacă a conceput câteva produse minunate cum sunt gama Beautiful Cosmetics despre care am scris pe blog (link) și o serie de produse inovatoare pentru sănătate.

Produse pot fi cumpărate din farmaciile Sensiblu, magazinele dm și câteva magazine naturiste și mai multe farmacii din Oradea.

La mulți ani, Romnânia!

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie: