Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Inkey List PHA toner 100ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml

Ghidul cadourilor / Gift Guide – International

Sunt câteva oferte acum pe site-urile internaționale cu produse pentru frumusețe și nu numai, pe care aș vrea să le împărtășesc cu voi, mai ales că unele au extra ofertă de transport gratuit în România.


Primul site este Boots, care acum are ofertă cu livrare gratuită în România, indiferent de valoarea comenzilor. Are de asemenea diverse promoții, cum ar fii 3 produse la preț de 2, reduceri de 15-20% și altele. Eu am ochit câteva produse și vreau să plasez o comandă. Dacă vă tentează ceva, trebuie să știți că oferta cu livrare gratuită este valabilă în perioada 4-7 Decembrie 2015 – link

Alte oferte ar fi cele de pe StrawbeeryNET care are câteva secțiuni separate cu diverse reduceri de prețuri, și care are transport gratuit pentru România – link.


Un al treilea site ar fi SheIn care are oferte speciale în acest weekend și până în 10 Decembrie, iar comanda minimă pentru transport gratuit este aproape nesemnificativă, fiindcă valoarea este mică (30$) – link.


Ultimul site internațional care are reduceri în acest weekend, este FeelUnique iar transportul este gratuit la o comandă de doar 10lire – link.

Am să vă spun în curând împresiile mele despre primele mele comenzi pe SheIn și FeelUnique. Sunt impresii bune, așa că îmi permit să recomand aceste site-uri, iar pe StrawberryNet am mai comandat de mai multe ori, știți voi.
Ce produse v-au atras și pe care le-ați cumpăra?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?