Ghidul cadourilor / Gift Guide – International

Ghidul cadourilor / Gift Guide – International

Sunt câteva oferte acum pe site-urile internaționale cu produse pentru frumusețe și nu numai, pe care aș vrea să le împărtășesc cu voi, mai ales că unele au extra ofertă de transport gratuit în România.


Primul site este Boots, care acum are ofertă cu livrare gratuită în România, indiferent de valoarea comenzilor. Are de asemenea diverse promoții, cum ar fii 3 produse la preț de 2, reduceri de 15-20% și altele. Eu am ochit câteva produse și vreau să plasez o comandă. Dacă vă tentează ceva, trebuie să știți că oferta cu livrare gratuită este valabilă în perioada 4-7 Decembrie 2015 – link

Alte oferte ar fi cele de pe StrawbeeryNET care are câteva secțiuni separate cu diverse reduceri de prețuri, și care are transport gratuit pentru România – link.


Un al treilea site ar fi SheIn care are oferte speciale în acest weekend și până în 10 Decembrie, iar comanda minimă pentru transport gratuit este aproape nesemnificativă, fiindcă valoarea este mică (30$) – link.


Ultimul site internațional care are reduceri în acest weekend, este FeelUnique iar transportul este gratuit la o comandă de doar 10lire – link.

Am să vă spun în curând împresiile mele despre primele mele comenzi pe SheIn și FeelUnique. Sunt impresii bune, așa că îmi permit să recomand aceste site-uri, iar pe StrawberryNet am mai comandat de mai multe ori, știți voi.
Ce produse v-au atras și pe care le-ați cumpăra?

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns