Ghidul cadourilor #3 – Parfumuri pentru copii

Ghidul cadourilor #3 – Parfumuri pentru copii


Ca să cumperi cadouri pentru copii, poate fi uneori foarte dificil, pentru că în general, copii spun ce au nevoie sau dacă le-a plăcut sau nu cadoul primit. Așa că vrem să fie cât mai încântați, să le fie pe plac și să le folosească cât mai mult timp.
Copii sunt, cred, cele mai dragi ființe de pe acest Pământ. Copii sunt cei cu sufletul curat, cei care iubesc necondiționat, cei care spun întotdeauna adevărul, cei mai expresivi și cel mai ușor de împăcat și de făcut fericiți.

Bucuriile copilăriei rămân cu drag în sufletul nostru și sunt cele mai frumoase și fericite amintiri. Bucuria dulciurilor de Moș Nicolae înghesuite în ghetuțele curate aranjate cu grijă sunt și acum cele mai frumoase amintiri, iar bucuria deschiderii cadoului de sub brad – cel mai așteptat și entuziast moment. 

Îmi aduc cu drag aminte cum, după ce am crescut și știam cine e Moș Nicolae, am rugat-o pe mama să ne mai pună dulciuri în ghete sau cizme și acest obicei, mama l-a păstrat până acum la 30 ani. Chiar dacă m-am mutat de câțiva ani de-acasă, tot venea în vizită în seara ajunului de Moș Nicolae și nu știu cum făcea, dar reușea să-mi furișeze câteva dulciuri în cizmulițe.

Acum că m-am căsătorit și am întemeiat o familie, îmi doresc de pe acum să duc acest obicei frumos mai departe și pe când vor apărea copii, să le fac această bucurie în fiecare an cât voi putea.

Haideți să creăm amintiri frumoase pentru copii din jurul nostru și ca să faci o bucurie copiilor zilelor noastre, îți propun câteva parfumuri dedicate copiilor. Am ales unele dintre cele mai dorite și preferate de copii pe Aoro, iar mai jos găsiți alegerile mele:

Apa de toaletă Frozen

Un personaj foarte îndrăgit de copii este Prințesa Frozen, așa că un parfumel cu cele două vedete sunt numai bine venite. Gama Frozen conține un parfum 30 ml, gel de duș și gel de duș și șampon 2 în 1.

Hello Kitty apa de toaletă

Alt personaj preferat de copii, și nu numai, este Hello Kitty, iar acum vă propun două variante, cea de sus – doar apă de toaletă, sau cea de jos care cuprinde un pachet format dintr-un parfumel și o gentuță super drăguță.

Apa de toleta Hello Kitty cu gentuta

Apa de toaleta Minions

Pentru fete și băieți, deopotrivă, foarte populari, minionii pot fi o bucurie celor fascinații de aceste drăguțe personaje de film, așa că un parfumel ar fi bine primit.

Apa de toaleta Spiderman

Spider-Man sau Fulger din Cars sunt doi eroi foarte îndrăgiți de băieței, așa că una dintre cele două casete va fi un cadou fascinant pentru băiețelul drag ție.

Apa de toaleta Cars

Pentru iubitorii de SpongeBob, am găsit un burete de baie care va face baia micuțului tău mai plăcută și mai interesantă.

Burete de baie SpongeBob SquarePants

Pachetele amintite de mine se pot găși în secțiunea Parfumuri pentru copii.

Dacă nu ești hotărâtă ce reacție va avea cea/cel mic pentru un cadou ce conține parfum, crede-mă că va fi tare încântată/încântat. Dacă totuși ești rezervată în privința parfumurilor, accesând link-ul de mai sus veți găsi diverse produse care pot fi oferite ca și cadou pentru cei mici. 

Un mic pont, pe aoro.ro, puteți opta pentru împachetarea produselor comandate pentru a putea fi oferite ca și cadou.
Ați terminat cumpărăturile pentru Moș Nicolae? 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 313 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns