Gânduri de duminică + life update

Gânduri de duminică + life update


Bună dimineața!

Tocmai m-am așezat mulțumită și împăcată la o cană de cafea cu aromă dulce-amăruie de ciocolată… M-am trezit devreme azi… mulțumită, împăcată, fără nici un plan, fără lista lungă cu ”De făcut…”, ca prin minune se pare că încep să-mi revin după săptămânile pline de agitație, drumuri prin oraș, renovări, planuri, meșteri, calcule, culori și forme, mâncare făcută pe plită, duș făcut pe fugă, zile mult prea lungi și nopți mult prea scurte. În sfârșit avem bucătărie nouă, căldură constantă și casa curată.


Azi e ultima zi din prea scurta vacanță de Crăciun și dacă în Ajun făceam curat iar în noaptea de Crăciun făceam mâncare, în ziua de Crăciun ne-am odihnit și noi în familie ca mai apoi, ieri, am primit primii colindători și apoi am mers și noi la colindat. În sfârșit, revenim și noi la normal și astăzi am vrea să ne odihnim, să lenevim.


E o zi însorită afară, e cald în casă, cafeaua e dulce-amăruie, soțul mă îmbrățișează, colindele superbe se aud de la biserica din vecini, razele soarelui ne luminează casa, iar pe masă avem prăjituri și cozonac. E o zi liniștită și plină de speranță…  Iubesc această atmosferă liniștită de iarnă. Este mai mult decât îmi doream.

Doamne îți mulțumim pentru liniște, pace, sănătate și toate bunătățile pe care ni le dai azi și în fiecare zi. Doamne îți mulțumim pentru că te-ai născut umil într-o iesle săracă și ai ales să mori în chinuri grele pe o cruce făcută chiar de noi pentru a ne mântui tot pe noi. Îți mulțumim, Doamne, pentru ieri, pentru azi și pentru mâine.

Mă cufund în gânduri relaxante și ascult colinde…
Duminică frumoasă, dragii mei!

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 313 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns