Voi cum vă feriți de răceală?

Voi cum vă feriți de răceală?

A venit deja vremea rece, a fost ger și iarna se apropie cu pași mici dar siguri, doar suntem deja în Noiembrie – anotimpul de iarnă.

Au început răcelile, gripa, virozele… Copii la grădiniță sau la școală tușesc, au febră de ceva vreme deja și acum a ajuns răceala și la adulți… Prieteni și cunoscuți încep să răcească. Nu aparține toată vina frigului, ci i se mai adaugă stresul, oboseala, lipsa alimentație sănătoase și a fructelor bogate în vitamine.

Vrând, nevrând ne-a bătut la ușă și nouă răceala, așa că am fost pe fază și am hotărât să ne protejăm cu vitamina C din produsul Gripovit Max C de la Zdrovit pentru că are un gust super bun, acrișor-dulceag de coacăze, soc și hibiscus. Culoarea roșie aprinsă speficică hibiscului face din această băutură o plăcere. Compoziția mare de vitamina C din surse naturale face din aceast “ceai gustos” o băutură sănătoasă și potrivită zilelor reci de iarnă.

Varianta din imagine este destinată adulților și copiilor peste 12 ani, iar pentru copiii sub vârsta aceasta, există varianta Gripovit Junior care este tare plăcută de copii.

Voi cum vă protejați împotriva răcelii?

Nu uitați să mă urmăriți și pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie: