Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr

Uractiv – gel pentru igienă intimă

Azi am doar câteva rânduri de spus, așa că a reușit soțul meu să-mi instaleze noul birou cumpărat de la IKEA, și nu puteam să ma pun la somn înainte să public un mic post.

Vreau să aduc în atenția voastră, noul produs pentru igiena zonei intime lansat de cei de la Uractiv – gelul Day by Day.

Despre Uractiv sigur ați auzit, pentru că au o gamă variată de produse destinate afecținilor zonei intime, pentru fiecare nevoie în parte. Acum au lansat și acest produs pentru igienă. Flaconașul din imagine este unul în miniatură pentru că este o mostră.



Uractiv – gel pentru igienă intimă este un gel destinat pentru a fi utilizat pentru a spăla zona intimă la femei și bărbați. Nu are miros, are un pH optim de 3,5, are o compoziție simplă și se poate folosi și de către persoanele sensibile.

Gama destinată igienei conține două produse:

Uractiv Day by Day – este destinat pentru folosirea zilnică.

 

Uractiv Ultra Protect – este destinat pentru folosirea în perioadă când exista deja o infecție urinară sau persoana urmează un tratament cu antibiotice sau suplimente alimentare pentru o afecțiune în zona intimă.

Vreau doar să reamintesc,pentru că mai sunt înca multe persoane care nu știu, că pentru igiena intimă este nevoie de un gel special destinat acelei zone sensibile. Cum pentru păr folosim șampon și pentru corp – gel de duș, așa este nevoie pentru zona intimă un produs special destinat zonei intime. Învățați-vă fetele să-l folosească, ca să le feriți de alte afecțiuni neplăcute în zona intimă.

Ați folosit Uractiv Day by Day?

Nu uitați să mă urmăriți și pe:
♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?