Uractiv – gel pentru igienă intimă

Uractiv – gel pentru igienă intimă

Azi am doar câteva rânduri de spus, așa că a reușit soțul meu să-mi instaleze noul birou cumpărat de la IKEA, și nu puteam să ma pun la somn înainte să public un mic post.

Vreau să aduc în atenția voastră, noul produs pentru igiena zonei intime lansat de cei de la Uractiv – gelul Day by Day.

Despre Uractiv sigur ați auzit, pentru că au o gamă variată de produse destinate afecținilor zonei intime, pentru fiecare nevoie în parte. Acum au lansat și acest produs pentru igienă. Flaconașul din imagine este unul în miniatură pentru că este o mostră.Uractiv – gel pentru igienă intimă este un gel destinat pentru a fi utilizat pentru a spăla zona intimă la femei și bărbați. Nu are miros, are un pH optim de 3,5, are o compoziție simplă și se poate folosi și de către persoanele sensibile.

Gama destinată igienei conține două produse:

Uractiv Day by Day – este destinat pentru folosirea zilnică.

 

Uractiv Ultra Protect – este destinat pentru folosirea în perioadă când exista deja o infecție urinară sau persoana urmează un tratament cu antibiotice sau suplimente alimentare pentru o afecțiune în zona intimă.

Vreau doar să reamintesc,pentru că mai sunt înca multe persoane care nu știu, că pentru igiena intimă este nevoie de un gel special destinat acelei zone sensibile. Cum pentru păr folosim șampon și pentru corp – gel de duș, așa este nevoie pentru zona intimă un produs special destinat zonei intime. Învățați-vă fetele să-l folosească, ca să le feriți de alte afecțiuni neplăcute în zona intimă.

Ați folosit Uractiv Day by Day?

Nu uitați să mă urmăriți și pe:
♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 313 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns