Pe unde mai sunt reduceri – ultimele reduceri de Black Friday

Pe unde mai sunt reduceri –  ultimele reduceri de Black Friday

Trebuie să recunosc, anul acesta m-am răsfățat de Black Friday dar am făcut cumpărături și înainte de Black Friday și mă bucur de alegerile mele, pentru că prețurile au fost aceleași și am reușit să-mi cumpăr nuanțele pe care mi le doream înainte să se epuizeze stocul.

Doar câteva cuvinte vă spun azi despre ce am cumpărat înainte de Black Friday, pentru că sunt produse care în acest moment sunt la preț foarte bun. Este vorba de produsele Rimmel London cumpărate de pe 1001cosmetice (link aici), produse pe care le-am urmărit de mult timp și acum au prețuri mult mai bune decât cele cu reducere din magazine. 

Pensulele Ecotools, NYS și Sleek sunt la prețuri reduse pe Makeup-Shop încă câteva ore, deși le găsiți la prețuri foarte bune, tot timpul anului în magazinele Cipricom din Zalău.


Alte magazine online care au prețuri reduse sunt:

Pe Secom.ro găsiți pachete la prețuri foarte reduse (link). Produsele Secom ocupă primele locuri între preferatele mele.

Farmec.ro are prețuri reduse până deseară (link). Găsiți noile produse dar și cele clasice la prețuri accesibile.

Emag.ro – ondulatoarele și plăcile pentru păr sunt prețuri bune (link) și în categoria Casă și grădină găsiți câteva decorațiuni de Crăciun și chestii utile la reduceri (link).

Elefant.ro – Ceasuri, cărți, jocuri pentru copii (link)

MeliMelo.ro – Găsim genți, eșarfe și accesorii (link). Eu mi-am cumpărat două genți superbe, care acum sunt la reducere…
Pe FashionUp.ro mai găsiți haine pentru femei și bărbați la prețuri reduse (link).

Abia aștept să ajungă coletele săptămâna viitoare cu produsele comandate. 🙂 Sunt tare entuziasmată și abia aștept să le încerc.
Voi ce v-ați comandat de Black Friday?

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns