My Beauty Advent Calendar – proiect

My Beauty Advent Calendar – proiect

Vreau să mă aliniez fetelor din lumea întreagă pasionate de frumusețe care au ocazia să-și cumpere unul dintre multele Beauty Advent Calendars 2015 în care se pot găsi 12, 24 sau 30 de produse, câte un produs pentru fiecare zi din Decembrie până la anul nou.

Pentru că majoritatea calendarelor destinate Craciunului disponibile în Europa sau SUA nu sunt disponibile pentru a fi livrate în România, am hotărât să-mi ”construiesc” eu propriul calendar cu produsele pe care mi le doresc. M-am apucat să scriu o lista cu 30 de produse pe care vreau să le descopăr în Decembrie și pe care le voi căuta pe magazinele online ca sa pot vedea unde le găsesc la prețul cel mai bun. Sper ca unele dintre ele să le pot cumpăra din timp, pe unele sper să le găsesc la preț redus de Black Friday.

Câteva dintre produsele pe care mi le doresc sunt cele scoase pe piață de renumitele bloggerițe internaționale precum Fleur de Force, Tanya Burr, Zoella, Kathleen Lights. 

Deocamdată nu m-am decis, sunt abia la începutul acestei liste, dar dacă vă surâde ideea mea, aștept propuneri de produse pe care merită să le încerc, produse pe care voi le iubiți și eu nu am ajuns să le cunosc.

Aștept sugestiile voastre și eu lucrez la listă, după care voi reveni cu alegerile mele! 
Vă pup!

Nu uitați să mă urmăriți și pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns