La plimbare cu Mocănița + video

La plimbare cu Mocănița + video

Bună dragele mele,

Dacă mă urmăriți, știți deja că am fost în concediul în zona Maramureșului și ne-am dorit tare mult să ajungem și la Mocănița în Vișeul de Sus, Maramureș.

Zis și făcut! Ne-am căutat cazare în zona Maramureșului și am ajuns să ne cazăm la un superb hotel – Hotel Roman – în Borșa, la 20 km de Mocănița.

Am prins o vreme frumoasă de toamnă, culorile naturii au fost încântătoare și tare relaxante. La Hotel Roman mâncarea a fost peste nota 10, printre cele mai bune mâncăruri pe care le-am mâncat (cei drept și prețul a fost pe măsură, deși cazarea a fost ieftină) ca mai apoi să aflăm că unul dintre bucătari a fost finalist la Master Chef și celălalt participă tot la ceva concurs culinar foarte cunoscut.

Am ales ziua de sâmbătă să mergem la Mocănița. Am prins o vreme închisă și puțin rece, dar nimic nu ne-a putut opri din a admira frumoasele peisaje ale Maramureșului, mai ales acum, când natura are 1001 de culori superbe.

Mocănița este una din puținele locomotive pe abur care mai funcționează în Europa, și din cât știu eu, este singura care poate fi folosită de turiști. Vagoanele sunt încălzite cu sobe cu foc, dar este chiar cald. 

De la începutul traseului semnalul la telefon dispare și pe cum ne-am îndepărtat de civilizație, natura și experiența a fost tot mai frumoasă. În capăt de linie se face un popas de 2 ore, timp în care se servesc cârnăciori, ceai, băuturi calde și gogoși super gustoși.

Și acum la final vă las să urmăriți un video:

A fost o experiență superbă pe care vă sfătuiesc cu tot dragul, să nu o ratați.

Nu uitați să mă urmăriți și pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 319 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns