Exfoliant de față cu fructe Green People – părerea mea

Exfoliant de față cu fructe Green People – părerea mea


Chiar înainte de nuntă cu câteva zile am primit acest scrub exfoliator cu extracte din fructe și am fost tare fericită de venirea lui pentru că îmi doream un exfoliant special pentru față, cât mai natural ca nu mă risc să fac ceva alergie înainte de nuntă, să fie cât de cât blând, dar să curețe bine. Cam mari pretenții îmi doream de la un exfoliant. Încercasem eu altele, cumpărate de prin supermarket, dar nu m-au mulțumit, așa că le-am oferit cadou unei verișoare care se folosește la salon.

Exfoliantul Green People pentru față, cu extracte din fructe, este un exfoliant de o duritate medie care conține 88,6% ingrediente crescute organic cum sunt: aloe vera, ulei de palmier, ulei de floarea soarelui, ulei de cânepă, ulei de măsline, ulei de jojoba, extract de rozmarin, ulei de levănțică, ulei de mandarine, ulei de bergamotă, ulei de lămâie, apă de flori de hamamelis și extract de nalbă. Mai conține sâmburi de caise, alcoole cetearile, acid benzoic, fenoxietanol, linalool, geraniol.

Produsul este certificat ca fiind vegan, este aprobat de Societatea produselor vegetariene, nu este testat  pe animale, nu conține parabeni, ftalați, lanolină, alcool (alcool etilic sau etanol), agenți spumanți agresivi, arome sintetice, uree, petrochimicale, înlocuitori de emulsifianți, DEA, TEA sau PEG.

Promite să îndepărteze celulele moarte, impuritățile, să ilumineze tenul și să-l catifeleze.

Conține 50 ml, costă 65 lei (link).
Părerea mea

Aceste scrub cu fructe este un exfoliant blând, curăță bine, așa cum promite, lasă tenul curat și catifelat. După folosire tenul rămâne hidratat și, în ciuda uleiurilor pe care le conține, nu îngrașă tenul.

O mică observație – produsul trebuie folosit cu regularitate, pentru că, atunci când am făcut o pauză de 6 zile și nu am masat tenul suficient de mult, după ce m-am limpezi pe față și mai tarziu peste zi, tenul meu a continuat să se descuameze și a trebuit să repet exfolierea. De atunci sunt mai atentă să-mi exfoliez tenul regulat și să masez bine pentru a-mi îndepărta toată pielea moartă.

Nu pot să-mi formez o părere clară dacă iluminează tenul sau nu, pentru că în această perioadă soarele s-a cam ascuns și folosesc BB Cream sau fond de ten cu FPS, așa că pistruii mei s-au cam decolorat. Datorită extractului de lămâie ar trebui să deschidă puțin tenul și se poate ca vara să fie mai vizibil.

Este un exfoliant bun care își merită banii, mai ales pentru persoanele care doresc să acorde o atenție sporită tenului și să folosească produse de organice. 

Câteva cuvinte și cum îl folosesc, puteți vedea în cele doua clipuri publicate pe pagina mea de Youtube: Trusa din concediu și Inspirație de duminică.

Îl recomand cu toată încrederea (link).
Ați folosit acest exfoliant? Ce exfoliante folosiți voi?

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 313 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns