Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Inkey List PHA toner 100ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml

Exfoliant de față cu fructe Green People – părerea mea


Chiar înainte de nuntă cu câteva zile am primit acest scrub exfoliator cu extracte din fructe și am fost tare fericită de venirea lui pentru că îmi doream un exfoliant special pentru față, cât mai natural ca nu mă risc să fac ceva alergie înainte de nuntă, să fie cât de cât blând, dar să curețe bine. Cam mari pretenții îmi doream de la un exfoliant. Încercasem eu altele, cumpărate de prin supermarket, dar nu m-au mulțumit, așa că le-am oferit cadou unei verișoare care se folosește la salon.

Exfoliantul Green People pentru față, cu extracte din fructe, este un exfoliant de o duritate medie care conține 88,6% ingrediente crescute organic cum sunt: aloe vera, ulei de palmier, ulei de floarea soarelui, ulei de cânepă, ulei de măsline, ulei de jojoba, extract de rozmarin, ulei de levănțică, ulei de mandarine, ulei de bergamotă, ulei de lămâie, apă de flori de hamamelis și extract de nalbă. Mai conține sâmburi de caise, alcoole cetearile, acid benzoic, fenoxietanol, linalool, geraniol.

Produsul este certificat ca fiind vegan, este aprobat de Societatea produselor vegetariene, nu este testat  pe animale, nu conține parabeni, ftalați, lanolină, alcool (alcool etilic sau etanol), agenți spumanți agresivi, arome sintetice, uree, petrochimicale, înlocuitori de emulsifianți, DEA, TEA sau PEG.

Promite să îndepărteze celulele moarte, impuritățile, să ilumineze tenul și să-l catifeleze.

Conține 50 ml, costă 65 lei (link).
Părerea mea

Aceste scrub cu fructe este un exfoliant blând, curăță bine, așa cum promite, lasă tenul curat și catifelat. După folosire tenul rămâne hidratat și, în ciuda uleiurilor pe care le conține, nu îngrașă tenul.

O mică observație – produsul trebuie folosit cu regularitate, pentru că, atunci când am făcut o pauză de 6 zile și nu am masat tenul suficient de mult, după ce m-am limpezi pe față și mai tarziu peste zi, tenul meu a continuat să se descuameze și a trebuit să repet exfolierea. De atunci sunt mai atentă să-mi exfoliez tenul regulat și să masez bine pentru a-mi îndepărta toată pielea moartă.

Nu pot să-mi formez o părere clară dacă iluminează tenul sau nu, pentru că în această perioadă soarele s-a cam ascuns și folosesc BB Cream sau fond de ten cu FPS, așa că pistruii mei s-au cam decolorat. Datorită extractului de lămâie ar trebui să deschidă puțin tenul și se poate ca vara să fie mai vizibil.

Este un exfoliant bun care își merită banii, mai ales pentru persoanele care doresc să acorde o atenție sporită tenului și să folosească produse de organice. 

Câteva cuvinte și cum îl folosesc, puteți vedea în cele doua clipuri publicate pe pagina mea de Youtube: Trusa din concediu și Inspirație de duminică.

Îl recomand cu toată încrederea (link).
Ați folosit acest exfoliant? Ce exfoliante folosiți voi?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?