Cum să-ți faci cumpărături profitabile de Black Friday

Cum să-ți faci cumpărături profitabile de Black Friday

Bine v-am regăsit!

Deja freamătă febra Black Friday pe internet și nu numai, așa că vin cu un scurt ghid în întâmpinarea celor care vor să profite de această ocazie.

Poate ați văzut deja, câteva știri în care ni se spune cum suntem păcăliți de marile magazine și cum sunt modificate prețurile ca să aibă doar ei de câștigat. Pentru că am puțină experiență în acest domeniu, vreau să împărtășesc cu voi câteva sfaturi.

1. Black Friday se desfășoară în weekend-uri diferite la noi în țară, unele magazine oferă promoții în ziua de 20 noiembrie, altele în 27 noiembrie.

2. Îți alegi produsele dorite, le salvezi în Wishlist și îți notezi prețurile lor din acest moment. Era bine să le notezi la sfârșitul lunii octombrie, pentru că pe 30 octombrie – de Halloween – noi ne-am făcut cumpărături la prețuri mult mai bune decât de la Black Friday. Așa a fost și anul trecut, așa este și anul acesta – pe unele site-uri!

3. Te abonezi la blogul meu pentru a fi la curent cu ofertele și noutățile – urmează câteva articole cu oferte și promoții.

4. Ești pe fază când se deschid ofertele! Mailurile și articolele mele sunt programate în așa fel, ca să te ajute cu link-uri directe spre oferte. Înainte de a lansa comanda, verifică prețurile de pe site cu cele notate pe hârtie, să vezi dacă chiar sunt la reducere.

Dacă nu găsești ceea ce-ți dorești la preț redus, nu te panica, vor mai fi reduceri în decembrie și între sărbători. 🙂

Ai alte întrebări? Ți-a fost util articolul?

Nu uitați să mă urmăriți și pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie: