OncoShop – farmacia bolnavilor de cancer

OncoShop – farmacia bolnavilor de cancer

Tocmai am descoperit, întâmplător, un magazin online cu produse destinate persoanelor bolnave de cancer. Printre produsele comercializate de ei sunt și produse care se găsesc în farmacii, dar unele dintre ele se găseau doar în Ungaria (cel puțin în zona noastră, Oradea).

Fără a le face reclamă pozitivă sau negativă, pentru că nu-i cunosc și nu știu nici o părere despre seriozitatea lor, este bine de știut că există acest magazin online care comercializează produse greu de găsit în farmaciile clasice sau magazinele naturiste.

Dacă ați interacționat cu ei, ați cumpărat de la ei sau știți pe cineva care a cumpărat de la ei, vă rog să-mi lăsați părerea voastră în căsuța de comentarii, să fim de ajutor pentru cei care suferă deja de cea mai urâtă și nemiloasă boală: cancerul.

Cer ajutorul vostru pentru că sunt puțin sceptică, datorită faptului că nu sunt prezentate pe site-ul lor datele companiei (nume societate, CUI, adresa sediului) și nu au legătură spre ANPC (protecția consumatorilor) sau Asociația bolnavilor de Cancer, Protecția sau Drepturile pacienților sau vreo asociație acreditată.

Vă mulțumesc!
Debora.

Nu uitați să mă urmăriți și pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns