Cele mai bune oferte de Halloween

Cele mai bune oferte de Halloween

Cu gânduri împărțite între ofertele online și tragicul eveniment din București, vin cu acest articol prin care vreau să vă fac cunoștință cu cele mai bune oferte din această zi, în mediul online.

Din păcate petrecerile de Halloween din acest an vor fi umbrite de doliul național, compasiunea pentru cei care se zbat între viață și moarte în secțiile de arși din București și  pentru familiile care au pierdut pe cineva drag (frate, soră, iubit, iubită, copii, prieteni) în tragica explozie din acel club din București.

Sincere condoleanțe familiilor și multă sănătate celor răniți!

Acum să trecem la subiectul principal al acestui articole și anume: cele mai bune oferte de Halloween. Atenție! unele oferte sunt valabile doar până la noapte.

1. Încep cu accesoriile pentru femei, pe care le găsiți la preț bun pe fashionup – detalii aici.

2. Trec apoi la ofertele de pe emag – detalii aici – unde găsim o gamă variată de produse la prețuri foarte bune și mi-am găsit câteva produse dorite la reducere. De la produse cosmetice, la telefoane, oale, cărți și ceasuri, toate sunt la reducere.

3. Câteva produse cosmetice superbe, acum la prețuri în ofertă, am găsit și pe miobio – detalii aici. Eu mi-am comandat și am să revin cu păreri 🙂

4. Acum vreau să vă arat oferte tare dragi mie de pe site-ul sensodays – detalii aici.

5. Să ne răsfățăm și cu obiecte pentru birou și agenda preferată, acum găsit oferte pe depozitul de papetărie, inclusiv la benzile adezive – detalii aici.

6. Prețuri reduse de Halloween găsim și pe republicabio pentru dulciurile bio – detalii aici

7. Accesorii pentru petrecerea de Halloween și pentru întreaga toamnă găsit la MeliMelo – detalii aici.

Mai sunt câteva reduceri pe site-urile celor de la Melkior, Kurtmann, Kalapod, Somproduct si RubyFashion.

Eu am plasat câteva comenzi și am să revin cu articole dedicate. Mi-am ales câteva electrocasnice și produse pentru casă, dar mi-am ales și câteva produse cu care să mă răsfăț în zilele reci de toamnă ce bat la ușă. 

Voi ce ați ales?
Pupici!

Nu uitați să mă urmăriți și pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 319 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns