Tabietul meu din weekend – rutina de burlăciță

Tabietul meu din weekend – rutina de burlăciță

Bună fetelor,

Cele care mă urmăriți pe instagram sau facebook ați văzut imaginile postate de mine și poate vă faceți o idee despre cum îmi petrec eu timpul liber, din când în când.

Da, mă pregătesc pentru nuntă, mă pregătesc să fiu mireasă și nu mai am la fel de mult timp liber cum aveam înainte de a începe pregătirile pentru nuntă. 

Pe când eram burlăciță, aveam un tabiet pentru zilele de weekend pe care îl respectam aproape săptămânal. Acum că am și altele de făcut și agenda mi-e plină cu ”de făcut” aproape în fiecare zi, pe lângă serviciu, am timp liber mult mai puțin. De la o zi întreagă sau de la 6-8 ore de relaxare, ajung cu greu să am vreo 2-3 ore de relaxare și mult mai rar. Totuși, fac tot ce pot ca măcar 2 ore să le păstrez pentru mine.

Sâmbăta aceasta, de dimineață, în cele  2-3 ore disponibile, am hotărât să-mi fac tabietul de burlăciță și după ce am dat o tură pe facebook și am văzut că fetele din blogosferă au apărut în revista Elle, am fugit repede la chioșc, mi-am cumpărat revistele preferate, croissante cu zmeură și o cafeaua preferată – latte macchiato din La Casa Pane.

Acum am ales revistele Elle pentru a citii ponturile de frumusețe ale blogerițelor din România și Unica pentru că are un interviu cu Andra și loțiunea micelară de la Ivatherm cadou.

Răsfoind revistele, alături de o cafea fierbinte și câteva croissante bune este tabietul meu de sâmbătă dimineața, este momentul meu de relaxare când mă detașez de grijile cotidiene, îmi încarc bateriile cu energie pozitivă și apoi mă apuc de treabă cu forțe noi, gânduri noi și energie nouă.

Când pot, acest tabiet îl repet și duminică, pentru că nu termin de citit revistele în doar câteva ore sâmbătă dimineața. Acest weekend s-a nimerit să fie unul fericit și sunt chiar mulțumită.

Voi ce tabieturi aveți? ce faceți sâmbăta dimineața?
Chiar mi-ar place să știu ce alte tabieturi există și aștept cu interes comentariile voastre.

Vă pup,
Debora

Nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns